CS ti 26.07. klo 22:00

EF Academy - Astralis Talent

Astralis Talent uskomattoman suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa

WePlay Academy -liigan avauspäivä oli menestys. Kolmesta tipsistä kaksi napsahti komeasti maaliin, ja kolmannesta tuli voidi, kun ENCE Academyn ja Young Godsin välistä ottelua ei voitu pelata. Vihreällä linjalla siis jatketaan. Tiistaina ollaan jälleen liikkeellä kolmen tipsin voimin. Luvassa on jälleen paras yhdestä -formaatilla pelattavia otteluita, ja suomalaisväriä pääsee taas estradille Jimi “Jimpphat” Salon voimin.

Illan viimeisessä vedonlyönnillisesti mielenkiintoisessa ottelussa päästään todistamaan jo päivän toista Astralis Talentin ottelua, kun joukkue kohtaa klo: 22:00 alkavassa ottelussa Eternal Fire Academyn. Astralis Talent on järjettömän suuri ennakkosuosikki ottaen huomioon, kuinka heikosti tanskalaisjoukkue on viime aikoina pelannut.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Eternal Fire Academy kohtasi avauspäivänä MOUZ NXT:n, ja hävisi täysin oletetusti ottelun lukemin 16-7. EF Academy voitti ottelussa yhden pistoolikierroksen ja neljä ostoerää. MOUZ NXT voitti viisitoista ostoerää, ja oli täten täysin dominoiva joukkue. Astralis Talent ei kuitenkaan millään mittarilla vastaa MOUZ NXT:n tasoa – ei tulivoiman eikä joukkuepelaamisen kannalta.

Eternal Fire Academylle tarjotaan peräti 6,5 -kierroksen tasoituslinjaa, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue tarvitsee tällä kertaa kymmenen kierrosvoittoa. Ei mahdoton tehtävä, kun vastassa on selvästi heikompi joukkue, kuin edellispäivänä.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa