su 01.03. klo 18:30

Aston Villa - Manchester City

Venyykö Aston Villa Grealishin johdolla glooriaan?

Sunnuntain EFL Cupin finaalissa nähdään varsinainen Daavid vs. Goljat -asetelma. Aston Villa lähtee selkeänä altavastaajana Manchester Cityn kimppuun, mutta nykykertoimilla uskotaan birminghamilaisten yltävän ainakin maalintekoon.

Putoamiskamppailu on Aston Villalla Valioliigan puolella arkipäivää. Tähän syynä on pitkälti luvattoman heikko puolustuspelaaminen, mistä saatiin taas viime viikonlopun Southampton-ottelussa tuore näyte. Manchester City saattaa repiä Dean Smithin ryhmitelmän sunnuntaina riekaleiksi. Wesley ja Tom Heaton ovat vielä pitkään sivussa. John McGinnin paluupäivä kolkuttelee jo ovella ja Danny Drinkwater puolestaan on edustuskelvoton pelattuaan tällä kaudella jo Burnleyn paidassa EFL Cupia.

Manchester City nousi seitsemänteen taivaaseen keskiviikkona Santiago Bernabéulla ja sunnuntaina nähdään onko Pep Guardiolan ryhmällä vielä pää pilvissä. Guardiola kierrättänee avauskokoonpanoaan jonkin verran ja Sergio Agüero, Raheem Sterling ja David Silva hamuavat jonon ensimmäisinä avauspaikkaa. Aymeric Laporte loukkasi takareittään Madridin ottelussa, joten Nicolás Otamendi ja Fernandinho muodostanevat jokseenkin epävarman toppariparin.

Wembley toimii ottelun pelinäyttämönä, joten kummallekaan ei luonnollisesti olosuhteista ole hyötyä. Pelivalinnaksi nostetaan molempien joukkueiden yltäminen maalintekoon. Cityn kohdalla puhutaan tietysti itsestäänselvyydestä, mutta näillä tuulioloilla Villankin maali on täyttä realismia. Guardiolaa ei kiinnosta Jack Grealishin poismerkkaaminen, joten uhka on Villan vasemmalta laidalta aito.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>