Burton - Manchester City

ke 23.01. Klo 21:45

Herkkutasoitus kotijoukkueelle

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Englannin liigacupin välierien toinen osaottelu Burton Albionin sekä Manchester Cityn välillä on vain muodollisuus. Ensimmäisessä osaottelussa vieraansa Etihad Stadiumilla peräti 9–0 nuijinut City ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan pelaa takuulla EFL Cup -finaalissa Wembleyllä 24. helmikuuta.

Manchester City takaa-ajajana Valioliigassa

Valioliigan kärkipaikkaa pitää hallussaan Liverpool, jolla on neljän pisteen kaula toisena olevaan Cityyn. Mitään ei ole vielä ratkottu, mutta Liverpoolin pelaaminen on tällä niin vakuuttavan näköistä, että Cityllä ei yksinkertaisesti ole varaa pistemenetyksiin. Joulun härkäviikot ovat takanapäin, mutta neljässä kilpailussa edelleen mukana oleva City on kovassa otteluruuhkassa juuri tämän kamppailun kynnyksellä.

Huippuetu: 50€ riskitön veto eikä kierrätystä

City pelaa kymmenessä päivässä peräti neljä ottelua, joista ainoastaan yksi on kotinurmella. Mukana on kaksi vierasottelua Valioliigassa, yksi kotiottelu Englannin cupissa (FA Cup) ja liigacupin (EFL Cup) välierien toinen osaottelu Burtonin vieraana. Ei ole vaikeaa arvata, mikä ottelu näistä tarjoaa parhaan mahdollisuuden lepuuttaa avainpelaajia ja pitää heidät virkeinä Valioliigaa sekä Englannin cupia varten.

Manchester Cityn ottelut 20.1.–29.1. välisenä aikana:
20.1.2019 Huddersfield – Manchester City (Valioliiga)
23.1.2019 Burton Albion – Manchester City (EFL CUP)
26.1.2019 Manchester City – Burnley (FA-Cup)
29.1.2019 Newcastle – Manchester City (Valioliiga)

Burton Albion on ammattilaisseura, eikä mikään puulaakinippu

Vielä viime kaudella Championshipissä pelannut Burton tippui täksi kaudeksi ykkösliigaan, joka on Englannin kolmanneksi korkein sarjataso. Ykkösliigan pelaajat ovat kaikki täysipäiväisiä jalkapalloammattilaisia ja saattavat nauttia jopa 2500 punnan viikkopalkasta. Jalkapalloa pelataan ammattilaisina, eikä kyseessä ole mikään pubijoukkue, vaikka City saikin sen siltä ensimmäisessä ottelussa näyttämään. City oli avauskohtaamisessa liikkellä todella vahvalla joukkueella ja tähän taistoon on luvassa takuulla enemmän rotaatiota.

Tasoero näiden joukkueiden välillä on valtava – sitä ei käy kiistäminen. Mitä syvemmälle City rotaatiossaan menee, sataa kaikki tasoituksena isäntien laariin. Burtonin kotistadion on varmasti täynnä, kun yksi Euroopan parhaista joukkueista saapuu vierailulle ja tämä antaa varmasti virtaa kotijoukkueelle.

Pelivalintojen kanssa on syytä olla todella aikaisin liikkellä, koska uskotaan, että panostuksia tulee vähitellen enemmän kotijoukkueen puolelle. Manchester Cityllä ei ole mitään syytä lähettää parasta miehistöään Pirelli Stadiumille otteluruuhkan keskellä tekemään hakkelusta pienestä ja piskuruisesta isäntäjoukkuesta, kun finaalipaikka on jo varmuudella takataskussa.

Tämä ottelu on oiva tilaisuus antaa nuorille sekä muille vähemmän peliaikaa saaneille pelaajille näyttöpaikkoja.
Hyppätään siis kohtalaisen reippaan tasoituksen vuoksi kotijoukkueen kelkkaan. Kotijoukkue saa peräti kolme maalia eteen, mikä on liikaa. Panoksen saa takaisin vielä isäntien kolmen maalin tappiolla.


Uhmapelaajien vihjeet - tsekkaa sulkeutuvat kohteet

Nämä rahanarvoiset vihjeet ovat sulkeutumassa. Älä jää ruikuttamaan, kun Uhmapelaaja takoo hillot taskuun.