ke 31.10. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

EFL Cup: West Ham – Tottenham | Erikoisten asetelmien kamppailu

Englannissa EFL Cupin ottelussa toisensa kohtaavat keskiviikkona Valioliigajoukkueet West Ham ja Tottenham. Uhmapelaajat tarjoaa erikoisen lähtöasetelman kamppailuun vihjeensä ja pelivalintansa pelaajien käyttöön!

Tottenham pelasi maanantaina Wembleyn perunapellolla ja hävisi ­

Vierasjoukkueen avauskokoonpanoon on odotettavissa mittavia muutoksia, sillä edellinen kamppailu oli vasta maanantaina. Kovatasoisessa kamppailussa joukkue kohtasi Manchester Cityn, jolle se kärsi tappion 0–1-numeroin. Jos ottelu oli kovatasoinen, samaa ei voi sanoa ensin nyrkkeilykehän ja nyt viime viikonloppuna amerikkalaisen jalkapallo-ottelun runtelemasta Wembleyn nurmesta. Onneksi tuleva kamppailu on kuitenkin toisella puolella Lontoota, London Stadiumilla.
Tottenhamin avauskokoonpanoon voi maanantain kamppailun jälkeen odottaa mittavia rakenne- ja pelaajavaihdoksia. Mielenkiintoista onkin nähdä, mitä Tottenham-käskijä Mauricio Pochettino kaivaa tällä kertaa salkustaan, joka on huomattavasti leveämpi kuin kotijoukkuetta luotsaavan Manuel Pellegrinin vastaava.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

West Hamin loukkaantumissuma todella kriittinen

Joukkueelta on sivussa nippu avauskokoonpanon miehiä. Ainakin puolustaja Winston Reid ja keskikenttäpelaajat Manuel Lanzini, Mark Noble, Carlos Sanchez, Jack Wilshere sekä Andri Jarmolenko ovat sivussa. Hyökkäyspäästä varma poissaolija on voimapelaaja Andy Carroll.
Nämä eivät vielä ole tarpeeksi – on todennäköistä, että myös tähtistatuksen hyökkääjä, Marko Arnautovic ja espanjalaishyökkääjä Lucas Perez ovat niin ikään poissa. Keskikenttämies Pedro Obiangin pelaaminen ottelussa on myös vaakalaudalla.

Tottenham vahva ennakkosuosikki

Jo normaalilla materiaalilla Tottenham voittaa West Hamin pystyyn. Nyt West Ham joutuu taikomaan kentälle pelaajia, jotka eivät ole juurikaan isoissa kamppailuissa aiemmin urallaan pelanneet. Selkeän edun vierasjoukkueelle tässä paikallistaistossa tuovat kotijoukkueen loukkaantumishuolet, mutta myös Tottenhamin avausmiehitys on ratkaisevassa roolissa.
Lähti Tottenham millä tahansa miehistöllä liikkeelle, ei joukkue voi London Stadiumilla muuta kuin voittaa – niin heikko on West Hamin tilanne. Ensimmäisenä pelivalintana otetaan hyvissä ajoin Tottenhamin suora voitto kiinni loistokertoimella.
Molemmat joukkueet lähtevät kamppailuun enemmän tai vähemmän kakkoskokoonpanoillaan, joten ottelusta voi muodostua myös vähämaalinen taisto, jossa nysvätään paljon ja tehdään maaleja vähän.
Toisena valintana kamppailuun vähämaalisuus.