to 06.06. klo 22:00

Egypti - Burkina Faso

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erimielisyydet selvitetty! Siivittääkö Mohamed Salah uudessa komennossa pelaavan Egyptin täyteen pistepottiin?

Egyptin osalta vuodenvaihteen jälkeen pelatuista Afrikan mestaruuskisoista tuli katastrofi, sillä se putosi hallitsevana mestarina jatkosta jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Joukkueen turnausta varjosti supertähden loukkaantuminen ja kysymyksiä herättänyt etuaikainen poistuminen kisoista, mutta sittemmin osapuolet ovat saaneet asiansa sovittua. Burkina Faso vaikuttaisi olevan Egyptille kovin haastaja MM-karsintojen lohkovaiheessa, mutta vieraiden yllätysmomentti saattaa olla käytetty.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta. Tarjolla peräti viisi 20€ ilmaisvetoa eli yhteensä satasella pelattavaa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä antoi surkeasti sujuneen Afrikan mestaruusturnauksen jälkeen Rui Vitorialle lähtöpassit ja tilalle otettiin Hossam Hassan. Valmentajanvaihdos varmasti tasoitti tietä myös supertähden Mohamed Salahin tapauksessa. Hyökkääjä loukkaantui edellä mainitussa turnauksessa ja päätti yhdessä seurajoukkueensa Liverpoolin kanssa poistua kisoista etuajassa ja siirtää kuntoutusprosessin Merseysidelle, mikä aiheutti egyptiläisten riveissä rakoilua. Sittemmin erimielisyydet on saatu selviteltyä ja ottelu Burkina Fasoa vastaan on Salahille ensimmäinen kehissä tapauksen jälkeen.

Egypt National Team

@EgyptNT_EN
Work in progress for tomorrow’s match 🏋🏻

#egyptnt

Mohamed Elneny ei ole mukana Egyptin joukkueessa, mutta laatua riittää siitä huolimatta. Yläkerrassa katseet kohdistuvat Salahin lisäksi esimerkiksi Trezeguetin sekä Mostafa Mohamedin suuntaan. Vaikka otteluparia miten päin tahansa kääntelisi, on Egyptin ryhmä Burkina Fason vastaavaa kokonaisvaltaisempi ja selvästi laadukkaampi. Vierailija ei ole koskaan kaatanut isäntää, minkä lisäksi sen etsikkoaika haiskahtaa poikkeuksellisen hyvin sujuneen Afrikan mestaruusturnauksen jälkeen käytetyltä.

Varmasti mitään ylikävelyä ei ole tiedossa, sillä vieraiden ainoa mahdollisuus onnistumiseen on pelata alakerta edellä. Vaikka Egyptillä on Salah, ei se profiloidu erityisen paljon maaleja mässäilevänä ryhmänä, vaan luottaa maanosan muiden klassikkomaajoukkueiden tavoin vahvaan tasapainoon ja joukkuepelaamiseen. Uhmapelaajien nenään vähämaalisuus tuoksahtaa melko vahvasti, joten tarjotulla kertoimella alle 2,5 maalia -kohde maistuu torstai-illan kahinaan.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.