to 18.01. klo 22:00

Egypti - Ghana

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pettymykset molemmille turnauksen avauksessa – tällä kertaa pitää homman toimia!

Sekä Ghana että B-lohkon ennakkosuosikiksi arvioitu Egypti pettyivät AFCONin avausmatseissa: Mohamed Salah pelasti Egyptille pisteen vasta lisäajan pilkkumaalilla, ja Ghana pummasi avausmatsin täysin häviämällä Kap Verdelle. Nyt ovat siis hyvät neuvot kalliit, sillä pisteitä tarvitaan jatkoon. Ghanalle tilanne on erityisen kinkkinen, sillä Egypti on ennakkoon vahvempi ja tulee varmasti tähän otteluun kiukulla. Mutta omat paineensa on varmasti Egyptilläkin.

Ilmaisvetoja ilmatilassa – lue lopusta lisää!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tappio Mosambikille olisi nimittäin ollut yksi suurimmista yllätyksistä pitkään aikaan koko turnauksessa. Egypti oli ottelussa niskan päällä, mutta mustat kolme minuuttia toisella jaksolla uhkasivat vesittää ottelun hallinnasta tulleen edun kokonaan. Edellisen turnauksen finalisti oli kovassa iskussa marraskuun MM-karsintaotteluissa. Loukkaantumisia ei näillä näkymin ole, ja tähän matsiin varmasti laitetaan aivan kaikki peliin.

SPORTbible

@sportbible
Mohamed Salah rescued Egypt and converted a penalty with the last kick of the game 🥵

02’: Egypt 1-0 Mozambique
55’: Egypt 1-1 Mozambique
58’: Egypt 1-2 Mozambique
95’: Egypt 2-2 Mozambique

Not sure if Liverpool supporters cheered that one on 😅

Mohammed Kudusin poissaolo oli paha suonenisku Ghanalle avauspelissä, eikä West Hamin miehen pelaaminen ole varmaa torstainakaan. Ghana oli vähällä roikkua tasapeliin avausmatsissa, mutta lisäajalla tullut Kap Verden voittomaali oli kiistatta ansaittu – sen verran heikkoa Ghanan pelaaminen oli. Chris Hughton tehnee tämän matsin kokoonpanoon muutoksia. Kannattajilla on tuoreessa muistissa vielä edellinen AFCON, jossa Ghana epäonnistui surkeasti.

Egyptin voittajakertoimet huitelevat kahden paikkeilla, ja näille me sanomme kyllä kiitos. Egypti on laadukkaampi porukka ja näytti avausmatsissa huomattavasti paremmalta – vaikka olikin vähällä hävitä. Ghana tuntuu olevan joukkueena pienoisessa kriisissä, ja torstain matsin jälkeen kriisi voi olla mittakaavaltaan jo paria astetta isompi.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.