Liiga ke 05.10. klo 19:00

EHC München - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestis-maalivahdin tasaisuus ei riitä! Konttaako ilman tähtitorjujaansa reissussa oleva Tappara jälleen?

Liigassa pahasti flopanneella Tapparalla on seuraavana tiedossa CHL-matsi EHC Münchenin vieraana. Saksassa fanikulttuuri on aivan eri sfääreissä kotoisaan Liigaan verrattuna ja kotiedulla on iso merkitys myös CHL:ssä, kuten on saatu viime vuosina nähdä. Ilman ykkösmaalivahtiaan reissuun lähteneen vierailijan pelaaminen ei ole viime aikoina ollut aivan uomissaan. Pystyykö Saksan maajoukkuemiesten tähdittämä isäntä nappaamaan täyden pistepotin?

Tappara tiedotti viime viikolla tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Vilho Heikkisen kanssa. RoKi-maalivahti saapui paikkaamaan Christian Heljangon loukkaantumisen jättämää aukkoa, mutta Mestis-vahdin hankinta kertoo samalla karua kieltään pelaajamarkkinoista. Seurat ruokailivat kesän siirtomarkkinoilla niin hyvin, että hirvittävästi vapaata riistaa ei yksinkertaistesti ole jäljellä. Viime viikolla Heikkinen torjui tamperelaisten maalilla vaihtelevasti, kun joukkue voitti KooKoon niukasti 5–4-lukemin jatkoajalla ja hävisi Ässille maalein 1–4 sekä Pelicansille 3–0.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Jos on Tappara ollut alavireinen, samaa ei voi isännästä sanoa. Joukkue on DEL-liigassa kuuden ottelun pisteputkessa, joka on pitänyt sisällään viisi täyttä pistepottia. Viimeisimmissä kototteluissaan joukkue on kaatanut vakuuttavasti Eisbären Berlinin sekä ERC Ingolstadtin yhteismaalein 7–2. EHC München sai tälle kaudelle todella mielekkään vahvistuksen, kun Saksan maajoukkueen luottomaalivahti Mathias Niederberger saapui parin Eisbär-paidassa pelaamansa kauden jälkeen baijerilaismiehistöön. Onnistuuko Tappara ohittamaan erinomaista kassaria keskiviikkona?

Tappara on ajautunut jopa orastavaan kriisiin, eikä vierasreissusta vahvaa isäntää vastaan ole tiedossa helppoa. Kun soppaan lisätään se, että ykköstorjuja, tähtipelaaja ja viimeaikaisten mestaruuksien takuumies Heljanko on sivussa, ei tämä hyvälle tamperelaisittain tuoksahda. Markkina tarjoaa kaikesta huolimatta isäntien voitolle loistavan kertoimen, jota Uhmapelaajat ei jätä roikkumaan!

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – EHC Munich” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,30 (2 x 15).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 430€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 215€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!