Ruotsi – Suomi

su 10.02. Klo 16:30

Leijonat on turistireissulla länsinaapurissa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Suomi kohtaa viimeisenä Ruotsin EHT:llä isäntämaan. Leijonien turnaus ei ole mennyt putkeen, sillä joukkue on onnistunut nappaamaan ainoastaan yhden pisteen. Ruotsi kukisti lauantaina Venäjän.

Leijonilla on käynnissä turistimatka

Ainakaan toistaiseksi ei ole Leijonat Tukholmassa sen enempää kuin turnauksen avausottelussakaan Venäjällä loistanut. Suurstadionilla Pietarissa pelattu avauskamppailu jätti toivomisen varaa, joskin Veini Vehviläinen pelasi Suomen maalilla hyvän kamppailun. Venäjä oli lopulta Leijonia vahvempi 3–2-jatkoaikavoitollaan.

Toisessa ottelussaan Suomi pelasi Tukholmassa Tšekkiä vastaan ja jos mahdollista, oli suoritus vielä avausotteluakin kuivakampi. Leijonien pelaaminen tšekkiläisiä vastaan oli tehotonta räpeltämistä, vaikka edellisvastus onkin yllättänyt turnauksessa ja voittanut Suomen lisäksi myös Ruotsin.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Suomi taipui Tšekki-ottelussa 1–3-lukemin ja oli huonompi osapuoli. Leijonat-maalilla vuorostaan pelannut Rasmus Tirronen ei ollut yhtä hyvä kuin Vehviläinen turnausavauksessa, vaikka otteluita ei sinänsä voikaan keskenään verrata. Suomen maalille Ruotsia vastaan palannee Vehviläinen.

Ruotsi kaatoi Venäjän

Tre Kronor onnistui kuluvan kauden EHT-hirmua Venäjää vastaan pelaamassaan ottelussa erinomaisesti ja kairasti voiton loppunumeroin 4–2. Ruotsilla on laaja rosteri, jossa löytyy vastuunkantajia useassa yksikössä. Kruunupaidoilla on iskettynä Tukholmassa pelattavassa turnauksessa kuusi osumaa ja peräti kolme miestä, joilla on kaksi tehopistettä. Kokonaisuudessaan joukkueesta on päässyt pisteille 12 pelaajaa.

Sykähdyttävästi Ruotsin kakkosketjun keskellä on operoinut Isac Lundeström, joka on Anaheim Ducksin avauskierroksen varaus viime kesältä. Nuori ruotsalaissentteri on niitannut turnauksessa maalin ja syöttöpisteen.

Lähteekö Suomi voitoitta kotimatkalle?

Ruotsin pelaaminen oli sen edellisessä ottelussa Venäjää vastaan hyvällä tasolla, eikä joukkueella ollut missään vaiheessa ottelua mitään hätää, vaikka Venäjä tulikin kolmannessa erässä hetkellisesti kahden maalin takaa tasoihin. Ruotsin pelaaminen oli jättimaata vastaan lähellä laadukkainta, mitä yksittäiseltä joukkueelta on tällä kaudella EHT-kamppailuissa nähty.

Ensimmäisenä kohteena sunnuntaina pelattavaan Ruotsi-Suomi -vääntöön pelataan ehdottomasti turnausisännän voittoa. Leijonat on ollut lapanen ja lähtee kotiin voitoitta. Toisena pelivalintana ottelun nostetaan esiin alhainen maalimäärä. Vehviläinen oli erinomainen avauskamppailussa ja Tre Kronor -maalivahtina Venäjä-ottelussa pelannut Adam Reideborn oli niin ikään hyvä.