su 11.11. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EHT: Suomi – Ruotsi | Isänpäivän herkkuna Suomi ja Ruotsi päättävät Karjala-turnauksen

Karjala-turnaus päättyy, kun Suomi ottaa mittaa Ruotsista. Kiekko tippuu jäähän klo 17.30 ja Uhmapelaajat tarjoaa kamppailuun pari nostoa!
Lähtökohdat
Venäjä on jo varmistanut turnauksen voiton, joten ottelussa pelataan turnauksen sijasta kaksi. Molemmat joukkueet ovat turnauksen aikana kaataneet Tšekin ja hävinneet Venäjälle.
Ensimmäisessä ottelussaan Venäjää vastaan leijonalauma oli kesy – itänaapuri kaatoi Suomen varsin helposti. Eilen Leijonat esiintyi vahvasti Tšekkiä vastaan ja piti oman päänsä puhtaana. Veini Vehviläinen pelasi avausottelunsa maajoukkueessa ollen varmanoloinen – nollapeli, sen paremmin maajoukkue-uraa ei voi aloittaa. Voisi hyvin kuvitella, että Vehviläinen jatkaa maalilla myös tänään. Toinen maalivahti Juha Metsola ei ollut vakuuttava ottelussa Venäjää vastaan, mutta vielä pelaavaa maalivahtia ei ole varmistettu.
Ruotsi pelasi eilen Venäjää vastaan, eikä siitäkään ei ollut haastamaan vahvaa itänaapuriamme. Ensimmäisen ottelunsa Ruotsi pelasi Tšekissä ja kaatoi isäntämaan 2–3. Ruotsin joukkue koostuu pääosin SHL-pelaajista.
Ryhmästä nousee erityisesti esiin Djurgårdenin joukkueesta muodostuva ykkösketju. Jakob Lilja – Jacob Josefson – Daniel Brodin on ollut vahva ja kemiaa löytyy jo valmiiksi. Lilja on viimeistellyt turnauksen neljästä Tre Kronorin maalista kaksi. Ruotsin maalilla aloittanee Tšekkiä vastaan pelannut Lars Johansson.
Ottelun lähtökohdat ovat tasaiset, eikä selkeää ennakkosuosikkia ole. Ylivoima on Suomelta toistaiseksi ollut tehotonta – kahdeksaan erikoistilanteeseen ei ole vielä onnistumista tullut. Ruotsi on pelannut ylivoimaa kymmenen kertaa ja onnistunut kertaalleen.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Luvassa tasainen ottelu – Suomi on arvoitu liian kovaksi suosikiksi
Suomi saa eilisestä hyvästä pelistä ehkä liikaakin arvostusta, vaikka peli on lähtökohdiltaan todella tasainen. Ruotsin voitolle tarjotaan hienoista ylikerrointa. Tre Kronorin varsinaisen peliajan voitosta saisi rahansa kolmikertaisena takaisin, mutta tartutaan hieman varmistellen lopullisen voittajan kertoimeen. Otetaan pienemmällä uniittimäärällä myös tasapeli vetoihin mukaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ