Maaottelut la 10.11. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EHT: Suomi – Tšekki | Molemmilla tappiot alla ­– vierailijan kerroin houkuttaa

Suomi isännöi Tšekkiä lauantaina Karjala-turnauksen toisessa kamppailussaan. Molemmilla joukkueilla on tappiot alla. Uhmapelaajat tarttuu kiinni vierasjoukkueen varsin mojovaan kertoimeen!
Leijonat hävisi avausottelunsa Venäjälle numeroin 0–3 – surkuhupaisan esityksen jälkeen. Tšekki puolestaan kärsi tappion Prahassa Ruotsille 2–3-lukemin. Illan vierailija kykeni kuitenkin kokonaisuutena huomattavasti laadukkaampaan esitykseen kuin Suomi Karjala-turnauksen ensimmäisessä kamppailussa.
Suomen kokoonpanoon on takuulla luvassa muutoksia ja maalilla aloittanee Veini Vehviläinen. Avausottelussa Leijonat oli todella passiivinen, kiekko poltteli lavassa ja hyökkäysalueelle pääseminen osoittautui mahdollisimman haastavaksi tehtäväksi. Viivelähdöt oman maalin takaa olivat kovassa huudossa. Pelaamisen on todella muututtava, jos mielii Suomi voiton napata.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Tšekin avauskamppailu oli kokonaisuudessaan tasokkaampi kamppailu kuin Leijonien vastaava. Joukkueen kakkosnyrkissä hyökänneet Liiga-pelaajat David Tomasek (JYP) sekä Hynek Zohorna (Pelicans) eivät vielä tehopisteillä päässeet juhlimaan. Lukko-puolustaja Jakub Krejcik nähtiin joukkueensa kolmospakkiparissa.
Suomen avauskamppailu oli melko karmeaa pelaamista, joten on vaikeaa uskoa sen muuttuneen yhden välipäivän aikana merkittävästi, vaikka kokoonpanomuutoksia tehtäisiinkin. Suomella ei oikein mikään onnistunut ensimmäisessä kamppailusta.
Joukkue sai ylivoimamahdollisuuksia, mutta variaatioita ei syntynyt riitävästi ja molemmissa ylivoimissa nähtiin ainoastaan vasen käsi alhaalla ampuvia pelaajia. Venäjälle jäi helppo työ pelata Suomi ulkosektoriin ja laukaukset jäivät piippuun tai lähes täysin puuttumaan.
Muutama kokoonpanomuutos tuskin joukkueen suuntaa kääntää. Kun tähän lisätään fakta vierasjoukkueen ylikertoimesta, ovat pelikohteet otteluun sinetöidyt.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ