su 21.04. klo 18:30

EIF - AC Oulu

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kammokeli, evakkomatsi – muuttujia riittää!

EIF joutuu Veikkausliigan kotiavauksessa evakkoon, sillä varsinainen kotikenttä Centrumplan ei tällä hetkellä ole Veikkausliigan vaatimassa pelikunnossa. Tammisaaressa odotetaan nähtävän Veikkausliigafutista toukokuussa. Sunnuntaina evakkopeli pelataan Vantaan Myyrmäessä. Kotikannattajilla on siis matkaa matsiin lähes sata kilometriä, ja voisi odottaa että tämä syö kotietua jossain määrin. Vastaan sunnuntaina tulee AC Oulu, joka ei vielä hetkeen pelaan kotimatseja.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kahden pelatun ottelun jälkeen EIF on ainoa nollakerholainen, ja ”kotiavauksesta” pisteet helpottaisivat jatkoa huomattavasti. Tammisaarelaiset ovat saaneet maalitilinsä auki molemmissa otteluissa, mutta vastustajat ovat vain tehneet maalin enemmän. Hakaa vastaan jäi hieman jossiteltavaa, sillä Lucas Kaufmannia rikottiin pilkun arvoisesti. Alkuviikosta leikiteltiin Tampere Unitedin kakkosjoukkue nurin Suomen Cupissa.

Myös AC Oulu pelasi Suomen Cupia, eikä Lapuasta ollut laivastonsinisille juurikaan vastusta. Sunnuntain matsi on AC Oululle tärkeä ottelu, sillä useamman vieraspelin kauden aluksi pelaavalle joukkueelle vieraspisteet olisivat tärkeitä – ja tästä ottelusta niitä voisi olla tarjolla. Vierasottelu ja tasapelipiste FC Interiä vastaan olivat ilahduttava suoritus, vaikka oululaisten virhealttius tulikin pariin otteeseen ikävästi ilmi.

Takatalvi runtelee Suomea, ja sillä voi olla tähänkin otteluun oma vaikutuksensa. AC Oulu ei hirvittävän suuri suosikki ole, ja Eiffin pistesaldon aukenemisesta tekee mieli lyödä hieman vetoa. Bethardilla on markkinoiden paras kerroin, joten tili auki ja betsi kiinni.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!