Ykkönen ke 06.07. klo 18:30

EIF - Gnistan

Gnistanilla parannettavaa!

Ekenäs IF:n ja Gnistanin ottelu on mielenkiintoinen taisto kärkikaksikon takana, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin kolmantena ja neljäntenä. Molempien alkukausi on mennyt sangen mukavasti, vaikkakin Gnistanilla on menossa pieni suvantovaihe. Kummallakin joukkueella on tavoite sijoittua runkosarjassa kuuden joukkoon, missä on kyllä tekemistä, sillä tunkua parempaan puoliskoon on edelleen.

EIF ei ole mitenkään erityisesti loistanut, mutta niin vaan joukkue on sarjakolmosena, ja tusina sarjaottelua on tuonut vasta kaksi tappiota. Mikko Manninen on varmasti useammin kuin kerran muistanut iltarukouksissaan AFC Eskilstunasta lainattua Adam Larssonia, joka on tähän mennessä paukuttanut jo kaksitoista maalia. Lisäksi viime kauden joukkueesta saatiin jatkopahveja muutamalle luottomiehelle, jotka ovat osoittautuneet luottamuksen arvoisiksi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Gnistan ei osannut viikonloppuna pelata KPV:n matalaa blokkia vastaan sitten ollenkaan. Hyökkäykset olivat vailla mielikuvitusta, ja puolustuskin kärsi poissaoloista. Kaikeksi onneksi tähän matsiin saadaan Fabian de Abreu sekä Sampo Ala-Iso takaisin. Pari poissaoloa Kipinällä on silti vieläkin. Joonas Rantanen kiinnittää varmasti huomiota joukkueen hitaisiin hyökkäykseen, jotka eivät viikonloppuna tahtoneet johtaa oikein mihinkään.

Gnistan on kuitenkin laatunippu, eikä tähän matsiin kotijoukkueelle saada aivan viidenkymmenen prossan todennäköisyyttä aikaiseksi. Niinpä vieraille jää hieman hyvää tähän matsiin. BetTarget on viime aikoina kunnostautunut markkinatoppien antamisessa suomifutikseen, joten ota nyt hyvä ihminen tämä mukava buukkeri salkkuusi. Et kadu!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa