la 08.06. klo 17:00

EIF - Gnistan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pirteä sarjanousija palasi voittokantaan! Latooko Gnistan-maalipyssy myös sarjajumbon nurin?

Gnistan voitti viime viikonloppuna rutiiniesityksellä Lahden oltuaan isossa kuvassa selvästi parempi joukkue koko 90-minuuttisen ajan. Lauantaina joukkueen matka vie Ekenäs IF:n kotinurmelle Tammisaareen, eikä isännille ole Kipinän aktiivisesti pelaavaa ryhmää vastaan helppoa iltapuhdetta tarjolla. Kun lisätään vielä fakta, että Oulunkylän ylpeyden ykköstykki on käsittämättömässä lennossa, ovat odotukset reissulaisia kohtaan kovat.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Veikkausliiga-kauden ehdottomiin valopilkkuihin lukeutunut Gnistan on kerännyt kymmenessä ottelussa jo 12 pistettä ja on sarjassa Interin kanssa tasapisteissä jaettuna seitsemäntenä. Viime viikolla 2–1-voitossa joukkueen molemmat osumat jälleen viimeistellyt Joakim Latonen on maalipörssissä jaettu kakkonen kuudella maalillaan.

IF Gnistan

@IFGnistan1924
Kesäsunnuntai Ogelissa ja Gnistanin kotivoitto! ONKO PAREMPAA? 😍

#Veikkausliiga #OgelinOma

EIF on ollut lähes yhtä huono kuin oletettiin. Joukkue lähti pääsarjakauteen heikolla rosterilla ja sillä on kasassa yhdeksässä ottelussa vaivaiset kahdeksan tehtyä osumaa sekä kolme pistettä. Sarjajumbo on pelannut kolme kertaa tasan, mutta ei ole voittanut kertaakaan. Vastaavasti Gnistan on viidessä viimeisimmässä kamppailussaan napsinut peräti neljästi pisteitä ja maalejakin on syntynyt. Pitkästä aikaa viime viikonloppuna irronnut voitto lahtelaisten kustannuksella piristi varmasti.

Sarjanousijoista ainoa Veikkausliiga-kelpoinen seura vaikuttaisi juuri tällä hetkellä olevan Gnistan. Sinikeltapaidat ovat edellä olevaa Hakaa viisi pistettä perässä, joten mikäpä parempi mahdollisuus kuroa eroa kiinni kuin ottelu sarjajumboa vastaan. Vierasottelumatka Tammisaareen ei ole erityisen pitkä, joten mukavasti reissukannattajia lienee lehtereillä. Pelivalinnaksi naulataan vierasvoittoa sopivalla panostuksella.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Gnistan” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.