Ykkönen su 02.10. klo 17:00

EIF - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotkalaisille riittää tasuri nousuun – onko Tammisaaresta edes luvassa enempää?

Niinhän siinä kävi, ettei pikainen valmentajanvaihto tuonut välitöntä onnea TPS:lle, vaan joukkue jäi perjantaina tasapeliin KPV:n kanssa. Niinpä KTP:lle riittää tuliaisina Tammisaaresta yksikin piste, jotta joukkue varmistaisi nousunsa Veikkausliigaan jo ennen viimeistä kierrosta. EIF ei ihan vailla panosta ole sekään, sillä isäntien intresseissä on neljän parhaan joukossa pysyminen, ja esikarsinnat nousupeleihin.

Edellisessä ottelussa EIF murskasi JäPSin perusteellisesti lukemin 4-0. Oskari Sallinen oli liekeissä, ja pyssytti hattutempun. EIF on pelannut loistavan kauden siihen nähden, että kesällä huikean alkukauden pelannut maalitykki Adam Larsson siirtyi seurasta pois. Tällä hetkellä joukkueella on ollut orastavaa maalivahtiongelma, kun Hemmo Riihimäki oli JäPS-ottelusta pois, ja Mehdi El Moutacim opiskelee Tukholmassa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ESPANJALLE

KTP kaatoi edellisessä ottelussaan KPV:n selvänumeroisesti 6-2, eikä luokkaretkitunnelmissa olleista vieraista ollut sen kovempaa vastusta. Kotkassa on varmasti seurattu mielihyvällä Tepsin taaperrusta kauden ratkaisuhetkillä. Nyt kotkalaisten on jätettävä kuitenkin TPS:n ongelmat syrjään, ja keskityttävä omaan tekemiseen – EIF ei todellakaan ole kotonaan mikään suupala.

KTP tilastot

@KTPtilastot
Huomenna @KTPKotka:lla on mahdollisuus varmistaa @MiestenYkkonen mestaruus, joka olisi ensimmäinen laatuaan seuran historiassa. Ykkösen alati muuttuvien sarjajärjestelmien takia 2. sija on tuonut KTP:lle suoran sarjanousun, liigakarsintapaikan tai pelkät hopeamitalit kaulaan...

Vaikka KTP:llä on panosta ottelussa hurjasti, täytyy tammisaarelaistenkin panosta kunniottaa. Helpolla eivät kotkalaiset ainakaan täysiä pisteitä hae, ja tasapelitilanteessa saatetaan peliä jäädyttääkin. Otetaan siis peruspanoksella veto sille, että kotiin jää ainakin yksi piste.