Ykkönen su 05.06. klo 18:30

EIF - MP

Kertoimia tasaisempaa!

Sunnuntaina Tammisaaressa paikallinen EIF saa vieraita Savosta, kun perinneseura Mikkelin Palloilijat saapuu kyläilemään. Isännät ovat sarjataulukossa muutaman pisteen edellä, mutta pelattuja otteluitakin heillä on pari enemmän. Mikkelissä sulatellaan Ykkösen lisäksi Suomen Cupin arvontatulosta: vastaan seuraavalla kierroksella tulee KuPS, joten tullaan näkemään komea Savon derby.

KuPS tiputti juuri EIF:in tylysti cupista edellisellä kierroksella tämän jälkeen EIF haki tasapelipisteen KTP:ltä – tammisaarelaisten maali tuli aivan ottelun viime hetkillä. Juuri kuukauden pelaajaksi valittu Adam Larsson onkin ollut EIF:in tärkeä tehomies alkukaudella. Pisteitä EIF:in laariin on sadellut kivasti – jopa hieman enemmän kuin peliesitykset olisivat edellyttäneet. Täysin vakuuttavaa ei joukkueen peli nimittäin ole ollut.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

MP ei ollut täysin valmiina vierasottelussa PK-35:ttä vastaan – avausjakso oli mikkeliläisiltä huono. Toisella jaksolla olisi paikoista pitänyt tulla peliin mukaan, mutta tulematta jäi. Aivan lopussa Väinö Vehkonen lensi ulos ja PK teki rankkarista loppulukemat 2-0. Yleisesti ottaen mikkeliläisten otteet ovat alkukaudella olleet aivan hyväksyttäviä, ja kyllä joukkue kuuluu Ykkösen keskikastiin.

EIF ei ole aivan kertoimien kaltainen suosikki, vaan MP:lle saadaan näillä linjoilla peliä. Tasapeli tai vierasvoitto toteutuu hieman useammin kuin joka toinen kerta, joten vedossa on kohtalaista valueta.

10 euroa pelirahaa