Konferenssiliiga to 26.10. klo 22:00

Eintracht Frankfurt - HJK

half-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Töttöröö mikä kerroin! Taisteleeko HJK kotiinviemisiä Eintracht Frankfurtin kotipyhätöstä?

HJK:lla on tällä viikolla edessä kenties kovin testi tämän kauden Konferenssiliigassa, kun se kohtaa Eintracht Frankfurtin yli 50 000 katsojaa vetävällä Deutsche Bank Parkilla. Viime sunnuntaina Töölössä Suomen mestaruutta juhlineen helsinkiläisseuran oljenkorsi on kivikovan puolustustaistelun lisäksi siinä, että isännillä on tiedossa jo sunnuntaina erittäin tärkeä Bundesliiga-kamppailu.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto.

Vieraiden kokoonpanotilanne on lähes paras mahdollinen. Niki Mäenpää on kuntoutunut sen verran, että on ainakin kokoonpanossa. HJK:n mukaan Hassane Bandé puolestaan ei ole voinut matkustaa muun ryhmän mukana Saksaan, koska hänellä ei ole vielä oleskelulupakorttia Suomeen, mikä tekisi maahan palaamisesta lain vastaista. Todella ikävä sivumauste, mutta muilta osin koko pelaajakatras pitkäaikaisloukkaantuneita lukuun ottamatta on mukana.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
SUOMEN MESTARIT VUONNA 2023.

#HJK

Toni Korkeakunnas joukkoineen voi nyt rauhassa keskittyä eurokoitoksiin, sillä Suomen mestaruus varmistui viime sunnuntaina 1–2-tappiossa KuPSia vastaan – samalla päättyi kotimainen sarjakausi. Frankfurtilla on Bundesliigassa takana vasta kahdeksan ottelua, joissa se on onnistunut vahtelevalla menestyksellä. Randal Kolo lähti kovalla rahalla PSG:hen ja hyökkäyspää on siltä osin mennyt uusiksi sitten viime kauden. Hyökkääjä Omar Marmoush on saanut viime aikoina vastuuta, mutta egyptiläinen ei välttämättä avaa HJK:ta vastaan.

Isännillä on jo sunnuntaina tiedossa astetta kovempi kotikamppailu, kun viime kaudella Bundesliigan mestaruustaistelun kalkkiviivoilla sössinyt Dortmund matkaa Deutsche Bank Parkille. Frankfurt-valmennus antaa taatusti HJK-ottelussa avainpelaajilleen huilivuoroja, mikä tietysti on vieraiden tuloksentekomahdollisuuksien kannalta positiivista. On syytä huomioida, että isäntien hyökkäyspelaaminen on tökkinyt ykkösmiehistölläkin ja esimerkiksi PAOK kukisti edellisellä Eurooppa-liigan ottelukierroksella saksalaiset kotonaan maalein 2–1.

Voittamaton vastustaja Frankfurt ei ole ja HJK on jo tämän kauden aiemmissa europeleissä osoittanut, että potentiaalia urheilulliseen venymiseen riittää. Puolustustaistelu on joka tapauksessa tiedossa – lähtipä isäntä taistoon ykkösmiehistöllään tai ei. Pelivalinnaksi otetaan kokeileva 0–0-tasapeli, joka osuessaan tuo mukavasti nostetta pelikassaan.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Oikea tulos – 0:0 kertoimella 27,70.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.