su 02.06. klo 18:30

Ekenäs IF - VPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EIFin kauden ensimmäistä voittoa ei näy – jatkuuko VPS:n loistavat otteet?

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua ja illan myöhäisemmässä taistossa VPS matkaa Ekenäs IF:n vieraaksi. Lähtökohdat on varsin yksipuoliset, sillä EIFillä voittotili on yhä avaamatta ja tässäkin matsissa jo tasapeliin venyminen ylittäisi odotukset. Vaikka EIF pääsee kotiyleisön eteen pelaamaan, tulee se todennäköisesti jälleen olemaan pahasti ottavana osapuolena.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa depobonari sekä 20€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

EIFin kausi on sujunut odotetun vaikeasti eikä kahdeksan ottelun jälkeen saldona ole kuin vain kolme tasapeliä – niistä toki yksi kova piste irtosi HJK:n vieraana. EIF on vasta kerran tällä kaudella pitänyt ottelussa vastustajaa enemmän palloa ja joukkueen pelityyli on pitkälti syvältä puolustamista. Viime kierroksella siinä ei onnistuttu, kun KuPSin vieraana tuli rumasti takkiin lukemin 4-1.Kokoonpanotilanteeseen EIF saa hieman helpotusta, kun KuPSia vastaan sivussa olleet Arian Kabashi sekä Lucas Kaufmann ovat jälleen käytettävissä.


VPS jatkoi vahvoja otteita kaatamalla alkukaudesta suurissa ongelmissa olleen FC Interin tylyn esityksen päätteeksi lukemin 3-1. VPS löytyy sarjan jaetulta kärkipaikalta KuPSin kanssa 19 pisteellä. Juurikin KuPS on ollut VPS:n alkukauden pahin vastus, sillä molemmat tappiot tuli kuopiolaisia vastaan. Kärkipään joukkueista Ilves on vielä kohtaamatta, mutta SJK:lta ja HJK:lta irtosi mukavat neljä pistettä. Juho Hyvärinen sekä Joonas Vahtera palasivat Interiä vastaan kokoonpanoon, mutta sivussa oli yhä loistavan alkukauden pelannut Alfie Cicale.

Tasoero on valtava ja EIFille on jälleen odotuksissa raskas ilta ilman palkintoa. Mitä vetoideaan tulee, lähdetään tällä kerralla kokeilemaan VPS:n nollapeliä, eli toisin sanoen EIF alle 0,5 maalia. Mikäli VPS jatkaa siitä mihin Interiä vastaan jäi, voi isännät jäädä täysin jyrän alle. Yksittäisiä paikkoja varmaankin aukeaa, mutta 2,38 kertoimella kelpaa ottaa pienen kokeilun.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Joukkueen maalit – EIF alle 0,5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.