La Liga ma 31.10. klo 22:00

Elche - Getafe

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

La Liga-maanantaissa peräpään taisto! Ottaako La Ligan surkein nippu jälleen lukua?

La Ligan toimistolla päätettiin jälleen jättää parhaat herkut maanantaille ja tällä kertaa pääsemme nauttimaan Elchen ja Getafen välisestä spektaakkelista! Ei kuitenkaan hätää, sillä vedoille tässä päästään jälleen varsin mainiosti.

Katsastetaan ensin, ketä joukkueilta puuttuu maanantaina. Elche on jälleen ilman Jony Álamoa, Fede Fernándezia, Fidel Chavesia ja Javier Pastorea. Helibelton Palacios on viimeisin lasarettiin liittynyt pelaaja. Getafelta Fabrizio Angileri joutui leikkaukseen ja kuntoutusosastolta löytyvät myös Munir El Haddadi ja Mauro Arambarri.


Elche on saanut vältettyä tappion kolme kertaa neljässä viime pelissä, mutta Jorge Almirónin suojattien tekeminen näyttää silti edelleen hirveältä. Nyt vastassa on kyynistä tulosfutista pelaava Getafe, joten ei tässä välttämättä vieläkään ole täyttä pistepottia luvassa Elchelle.

Otetaan lapulle vieraita tasurivarmistuksella. Elcheen ei löydy edelleenkään mitään luottoa ja ensi kaudeksi tämä joukkue palaa viimein Segundaan. Elche on kyennyt ainoastaan kerran tällä kaudella kerryttämään vastustajaa enemmän maaliodottamaa ja tuolloinkin sarjanousija Almería joutui miehen vajaukselle jo avausjaksolla. Elchen tupa on jo miltei täynnä lunta, mutta vielä mahtuu kun sulloo tarmokkaasti!