La Liga ma 10.10. klo 22:00

Elche - Mallorca

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärsitkö unettomuudesta? Katso maanantaina Elche – Mallorca!

Maanantaina on jälleen luvassa tiukka peräpään taisto La Ligassa! Elche on sarjajumbona ja viime maanantain tappio Rayo Vallecanolle sinetöi Franciscon kohtalon joukkueen peräsimessä. Elche ei ole vielä palkannut uutta päävalmentajaa, joten maanantaina improvisoidaan. Kauden aloitus on ollut yhtä kaikki säälittävä, joten valmentajanvaihdos oli odotettu.

Mallorca on profiloitunut La Ligan sarjataulukon alemman puolikkaan defensiivisimmäksi jengiksi. Tehtyjä maaleja on vasta kuusi ja päästettyjä kahdeksan eikä xG-luvuista paljastu olennaista eroavuutta. Itse Barcelonakin sai kokea Javier Aguirren suojattien resilienssin ja vain Robert Lewandowskin yksilösuoritus erotti joukkueet viime kierroksen matsissa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Real Mallorca

@RCD_Mallorca
Hay algún culo al aire que puede herir vuestra sensibilidad 🫣


Jony Álamo on Elchen ainoa varma poissaolija. Sairastupa on siis viimein tyhjenemässä, mutta toki Fidel, Javier Pastore ja Enzo Roco ovat myös vielä kysymysmerkkejä. Mallorcan riveistä jatkavat sivussa Dominik Greif ja Tino Kadewere. Kaksikon seuraksi lasarettiin liittyy Jaume Costa, joka loukkaantui Barcelona-ottelussa. Braian Cufré stunttaa Costaa.

Maanantain ottelun peruslähtökohta on, että maaleilla ei mässäillä. Normaalisti kakkosen linjalla ei kiinnostele hypätä underin kyytiin, mutta nyt on poikkeuksellinen päivä. Otetaan lapulle alle 2 maalia – tasan kahdella osumalla panos palautuisi. Elche ja Mallorca lähtevät mahdollisesti molemmat viiden miehen alakerralla peliin, joten matsista voi tulla Pentti Perusseuraajalle aikamoista unilääkettä. Uhmapelaaja pysyy sen sijaan hereillä ja puristelee underia päätösvihellykseen saakka!