Copa del Rey to 20.01. klo 20:00

Elche - Real Madrid

Taikooko Vinícius Real Madridille jatkopaikan?

Sunnuntaina Espanjan Supercupin mestaruuden voittaneen Real Madridin cup-uurastukset jatkuvat perinteisen Copa del Reyn parissa – vastaan asettuu piskuinen Elche. Kotijoukkue pelasi myös sunnuntaina – Villarreal kaatui Martínez Valerolla 1-0. Lähtökohdat eivät ole kummallekaan kokoonpanon puolesta ihanteelliset, mutta mitä sitten painetaan vetoihin?

Elchellä on melko kriittisiäkin poissaoloja. Sairaslistalla ovat tällä hetkellä Omar Mascarell, Antonio Barragán, Pedro Bigas, Josema, Javier Pastore, Lucas Boyé, Pablo Piatti, Enzo Roco, Iván Marcone ja Kiko Casilla. Noin viisi avauksen miestä ja pari tärkeää rotaatiopelaajaa – ei revitä varmasti kotijoukkueen kopissa tästä huumoria.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Real Madridillakin on avainpelaajia sivussa, sillä Karim Benzema, Thibaut Courtois, Éder Militão, Dani Carvajal, Jesús Vallejo, Marco Asensio ja Mariano jäivät reissulta sivuun. Gareth Bale sen sijaan on pitkästä aikaa mukana kokoonpanossa. Luka Jovic aloittanee piikissä ja voi olla, että Luka Modric tai Toni Kroos on lepovuorossa.

Ottelun alku voi olla etenkin Elchen osalta tunnusteleva. Matala blokki on taatusti pelisuunnitelmana – Real Madrid ei ole aivan parhaimmillaan tämän tyyppistä sapluunaa vastaan. Kertoimet ovatkin hieman avauspuoliajan underin osalta yläkanttiin, joten painetaan pieni sijoitus alle 1 maalille. Jos tulee yksi maali niin betsi mitätöityy.

10 euroa pelirahaa