La Liga la 30.10. klo 15:00

Elche - Real Madrid

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Niistääkö Elchekin Real Madridilta maalit? Vetoihin underia!

Real Madrid matkaa lauantaina Elchen vieraaksi. Viikkokierroksella Elche otti Alavésin vieraana turpiin ja Real Madrid jäi maalittomaan tasatulokseen Osasunan isäntänä. Shakhtar Donetsk -peli oli valkoisilta erinomainen, mutta muutoin nuhaisuus vaivaa. Kärjessä on Vini Júniorin ja Karim Benzeman kaltaisia loisteliaita aseita, mutta kombinaatiopelaamisessa on toivomisen varaa.

Elche taistelee tälläkin kaudella putoamista vastaan. Viime kausi oli expected-lukujen valossa alasarjatasoa, mutta Fran Escribá saapui kreivin aikaan pelastuspuuhiin. Tälle kaudelle joukkue on vahvistunut eikä tilanne ole enää hälyttävä. Miten sitten Real Madridia on mahdollista kiusata? Tiiviillä koko joukkueen puolustuspelaamisella, kuten Osasuna näytti viikolla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🎙️ @RodrygoGoes "We’re disappointed. We played really well. We fought until the last minute to win it. We were missing goals. All that’s left is to look to the match ahead and continue working well."


Loukkaantumistilanteet ovat molemmissa leireissä kiitettävät. Pablo Piatti on epävarma osallistuja kotijoukkueelta. Realilta sivussa ovat varmasti vain Gareth Bale, Dani Ceballos sekä Fede Valverde. Isco on näillä näkymin taas mukana reissussa. Ancelotti lepuutti viikolla Luka Modricia – kroaatti on taas mukana avauskokoonpanossa lauantaina.

Otetaan lapulle pienimaalisuutta – tarkemmin alle 2,5 maalia, mitä voi survoa normipanoksen verran. Carlettolla on pieni pähkinä purtavanaan Elchen viiden miehen alakerran kanssa, mutta samalla puolustuspää on toiminut hiljattain alkukautta paremmin. Under maistuu nykykertoimilla.