su 04.06. klo 18:30

Elfsborg - Djurgården

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt ei maaleilla juhlita – saako Djurgården siirrettyä parantuneet otteet myös vierasviheriölle?

Sunnuntaina Allsvenskanissa käydään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun sarjan kärkipaikkaa pitävä Elfsborg isännöi Djurgårdenia. Kotijoukkue on ollut yksi alkukauden kovimmista suorittajista ja kotiyleisön edessä suosikin asema on ansaittu. Vieraat on myös hiljalleen nostanut tasoa ja se on ehdottomasti kykenevä laittamaan Elfsborgin ahtaalle, mutta nyt hyvät esitykset pitäisi saada siirrettyä myös vierasnurmelle.

*Vihjeet lopusta löydät ohjeet, joiden avulla pääset lunastamaan peräti kolme 50€ ilmaisvetoa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Elfsborg hävisi avauskierroksella Häckenille, mutta sen jälkeen isännät on kasvattanut pistepottia ottelusta toiseen. Ehdottomasti isoin voitto nähtiin viime kierroksella, kun sitä ennen tappioitta pelannut Malmö kaatui komeasti lukemin 3-0. Toistaiseksi rosterista ja varsinkin hyökkäyspäästä on löytynyt onnistujia runsaasti ja ennen kaikkea Jacob Ondrejka on ollut yksi alkukauden tähdistä. Myös Alexander Bernhardsson on viiteen otteluun tehnyt neljä maalia, mutta hän on ollut viime otteluista sivussa ja pelikunto on edelleen kysymysmerkin alla.

🇸🇪

@SwedeStats
The most key passes in Allsvenskan this season;

1. Mikkel Rygaard Jensen, 31
2. Samuel Gustafson, 25
3. Jacob Ondrejka, 24
4. Oscar Johansson, 22
5. Elias Andersson, 22

Djurgårdenin alkukausi on ollut kaksijakoinen. Kausi lähti vaisusti liikkeelle ja ennen kaikkea vieraissa on ollut vaikeaa, kun viidestä vierasottelusta on irronnut vain yksi vaivainen tasapeli oman päädyn ollessa kovalla koetuksella. Tärkeään paikkaan Djurgården pääsi kuitenkin takaisin raiteilleen pelattuaan kolme peräkkäistä kotiottelua keräten täydet pisteet yhteismaalein 4-0. Varsinkin Häckenin nollaaminen toissa kierroksella oli todella kova temppu, sillä joukkueet kohtasivat myös toukokuun alussa ja silloin Häcken oli parempi lukemin 4-1.

Markkina on asettanut ottelun maaliodottaman melko korkealle, mikä sinänsä ei varsinainen yllätys ole, kun otetaan huomioon Elfsborgin tehokas hyökkäys ja Djurgårdenin vaikeudet vieraissa. Aivan samalla linjalla Uhmapelaajat ei kuitenkaan ole. Otteluun alle 2,5 maalille tarjoillaan 2,11 kerrointa, joka ehdottomasti kelpaa kokeiluun sunnuntai-illan taistoon. Isäntien puolustus on ollut rautaa läpi alkukauden ja myös vieraat on hiljalleen saanut oman päädyn hyvin kasaan.

Ilmaisvetoja 150€ edestä ilman kierrätystä – nosta voitot heti!

Bluechip on Uhmapelaajien uusi tuttavuus, jonne on tarjolla kolme 50€ ilmaisvetoa. Talleta 50€ ja saat 50€ ilmaisvedon, jonka voitot voit nostaa suoraan pankkitilillesi. Voit toteuttaa tämän kolmesti, eli saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä.

Toimi näin:

1. Siirry Bluechipille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 50€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌
5. Toteuta tämä vielä kahdesti ja lunastat yhteensä 150€ edestä herkkuja!

*Tarjous vain uusille asiakkaille, ensimmäiselle kolmelle talletukselle.