Allsvenskan su 16.07. klo 16:00

Elfsborg - Göteborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Elfsborg pitää paikkansa sarjakärkenä – umpisurkeita esityksiä tarjonneesta Göteborgista ei ole vastusta!

Sunnuntaina Allsvenskanissa mestaruustaistossa edelleen tiukasti mukana oleva Elfsborg saa vieraakseen umpisurkeaa kautta pelaavan Göteborgin. Vieraat on kauden aikana voittanut vain yhden ottelun ja edellisellä kierroksella tuli kotinurmella takkiin kenties sarjan huonointa joukkuetta vastaan. Lähtökohtaisesti kyseessä on kahden täysin eri tasoisen joukkueen kohtaaminen ja mikään muu kuin selvä kotivoitto olisi yllätys.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta 30€ arvoinen ilmaisveto!

Kierrokseen lähdettäessä Elfsborg löytyy sarjan kärkipaikalta yhden pisteen erolla. Isäntien kausi on sujunut loistavasti molemmissa päädyissä kenttää – energinen hyökkäyspelaaminen ei ole loppunut Jacob Ondrejkan lähdön myötä ja puolustuspäässä vaarallisia paikkoja nähdään vain harvakseltaan. Toistaiseksi 14 ottelussa omiin on mennyt vain 10 maalia, joten Göteborgin tehoton hyökkäys tuskin suurta uhkaa onnistuu luomaan.

Seb Sternik

@seb_sternik
🇸🇪 18-time Swedish champs IFK Göteborg are in serious trouble!

❌ Lost 2-1 at home to bottom club Varberg

😬 Managed one shot on target (a penalty)

🫣 One win from 14 in league, sitting second-bottom

📉 Next up, league leaders Elfsborg! #IFKGBG


Göteborg on toki hieman alisuorittanut hyökkäyspäässä maaliodottamiin nähden kuluneen kauden aikana, mutta Varbergia vastaan koetun tappion jälkeen tekosyyt alkaa olla vähissä. Sen lisäksi että Varberg nappasi vasta kauden ensimmäisen voittonsa, onnistui se myös viemään maalipaikat mennen tullen eikä Göteborg saanut lisäajan pilkkua enempää aikaiseksi. Toistaiseksi Göteborgin verkkoon on tehty tällä kaudella 18 maalia, mutta maalipaikkoja vastustajat on onnistuneet luomaan enemmän kuin riittävästi.

Elfsborg on jo valmiiksi valtava suosikki ja alustavasti kokoonpanohuolet vaikeuttaa vieraiden tilannetta entisestään. Kotijoukkue pääsee näillä näkymin parhaalla miehityksellä liikkeelle, kun vierailta on varmuudella sivussa Sebastian Ohlsson sekä Emil Salomonsson. Nykyisillä kertoimilla vähintään kahden maalin kotivoitto kelpaa ehdottomasti lapulle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Elfsborg -1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.