Solvalla su 29.05. klo 16:55

Ravit - Elitloppet

Elitloppet-viikonlopuksi pelattavaa!

Tuhannet suomalaiset matkaavat jälleen Tukholmaan Solvallan raviradalle, jossa kisaillaan legendaarinen Elitloppet. Koko viikonlopunkin mittakaavassa Vallassa on typerryttävä määrä hienoa raviurheilua, ja reissua voi suositella tunnelmankin puolesta. Tosin kokemus on osoittanut, että tämän retken jälkeen alkuviikko menee pelastusarmeijalle – värilähetyksen palaaminen kestää yleensä useamman päivän.

Jollainhan nämä lystit on myös rahoitettava. Laitetaan siis Loppet-viikonlopulle pari napakkaa tipsiä, joilla viihtymisen kustannuksia pyritään hieman tasoittamaan. Keli ei näyttäisi tänä viikonloppuna suosivan juhlijoita, mutta tuskinpa se tunnelmaa tulee hiekoittamaan. Elitloppet on aivan käsittämättömän hieno ravijuhla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Harper Hanoverissa voimat mitataan

Päivitys 28.05. klo 19:20: Tämä tipsi osui – Diable De Vauvert kehitti hirmukirin, jolla ohitti kirivaiheessa kaikki.

Harper Hanovers on lauantain eräs päälähdöistä – 3140 metrin tasoitusajossa jyvät erotetaan akanoista, sillä kolmen kierroksen kisa vaatii todella kovaa vauhtikestävyyttä. Tipsin saa ennakkosuosikki Diable De Vauvert, joka on näköhavaintojen perusteella ehdottomasti kovin valjakko koko porukasta.

Neljänkymmenen metrin takamatka on Harperissa joskus haaste kovillekin hevosille, mutta tipsihevosemme pystyy kyllä kiertämään koko porukan. Viimeksi Vincennesissä laatuori voitti Vincennesissä lähtönsä aivan pystyyn ja taakse jäi todella kovia tekijöitä. Edellinen ultrapitkä Prix De Paris sujui myös kovin vakuuttavissa merkeissä.

Kuljettajana toimiva Gabriele Gelorminilla on kokemusta Solvallassa ajamisesta, joten ainakaan kuskin tietämättömyydestä ei ole riskejä. Kysymysmerkkejä on muutenkin aika vähän, joten ori saa suosikkitipsin.

Snowstorm Hanover päälähdön finaaliin

Sunnuntain Elitloppetissa lähtöpaikalla on menestykselle todella iso merkitys, sillä vauhdikkaissa lopetuksissa harvoin pystytään nousemaan takapareista kärkeen. Tämä mielessä otetaan kantaa Elitloppetin toiseen karsintalähtöön, jossa tipsin saa ykkösradalta starttaava Snowstorm Hanover.

Kyseessä on vanhempi jyrä, joka on vuosien mittaan voittanut jenkeissä isojakin lähtöjä. Ruotsissa ei meno meinannut ensin maistua, mutta Daniel Redenin valmennuksessa ori on ollut täysin eri hevonen sekä tuloksiltaan että olemukseltaan. Nopea lähtijä saanee hyvät asemat itse kisaan.

Riskinä on, että hurjaa vauhtia avaava viitoskaistan Night Brodde pääsisi startissa edelle, sillä se haittaisi tipsihevosemme mahdollisuuksia. Todennäköisemmin näin ei käy, sillä välissäkin on kelpo avaajia. Kovista hevosista Vivid Wise As lähtee ulommaisena, ja tarvitsee vähän onneakin menestymiseen.

Vedossa on riskinsä, mutta kerroinkin palkitsee. Otamme tähän betsin top 3 -sijoituksesta, joten eteen saa tuupata kaksi suosikkia, ja silti päästään lunastamaan hyvällä kertoimella. Riskitasoja saa laskettua, jos löytää tarjouksen finaalipaikasta, eli neljän parhaan joukkoon sijoittumisesta.

10 euroa pelirahaa