to 21.03. klo 21:45

Belgia - Venäjä

Belgia rökittää Venäjän!

Belgian A-maajoukkue kohtaa Venäjän EM-karsintaottelussa torstaina. Molemmat joukkueet pelasivat omalla asteikollaan erinomaiset MM-kisat kesällä Venäjällä. Isäntämaa jopa ylisuoritti ja tiputti muun muassa Espanjan, kun taas Belgia lähti pronssimitali kaulassa kisoista.

Belgian tähtisikermä ei anna armoa Venäjälle

Belgia on tällä hetkellä yksi kovimpia Euroopan jalkapallomaajoukkueista. Tähtipelaajia Euroopan suurseuroista löytyy vaikka muille jakaa: Eden Hazard, Romelu Lukaku, Kevin De Bryune ja lista voisi jatkua vaikka artikkelin loppuun saakka. Puolustus joukkeella on myöskin raudanluja, jonka johtohahmot Toby Alderweirel ja Jan Verthongen pelaavat myöskin seuratasolla yhdessä.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Kaikki maat lähtevät karsintoihin puhtaalta pöydältä, joten Belgialle on tärkeää hakea heti alusta alkaen lohkon kärkipaikka ja voittaa avausottelu. Myöhemmässä vaiheessa EM-paikan varmistuttua voi sitten myös nuoremmille pelaajille antaa näytön paikkoja.

Lyö 50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätystä:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Venäjän joukkueesta löytyy myös taitavia pelaajia, jotka tosin ovat aivan eri kalibeeria Belgiaan verrattaessa. Joukkueen johtohahmo Denis Cherysev pelasi huikeat MM-kisat ja ansaitsi suorituksillaan siirron Valenciaan. Myös nuori huippulupaus Aleksandr Golovin säväytti kisoissa ja loppujen lopuksi päätyi Monacoon. Usean suurseuran huhuttiin myös olleen kiinnostuneita hänestä.

Venäjä pelasi erinomaiset kotikisat kuten edellä mainittiin. Samaa yllätysmomentumia tosin tuskin löytyy, kun kotiyleisö ei ole enää takana tukemassa ja vaatimassa huippusuorituksia.

Belgia EM-kisoihin – riittääkö Venäjän paukut lohkokakkoseksi?

Ottelu on siinä mielessä äärimmäisen mielenkiintoinen, että molemmat joukkueet ovat ennakkosuosikkeja etenemään EM-kisoihin. Belgian ykköspaikka lohkossa on käytännössä kirkossa kuulutettu, mutta Skotlannin ja Venäjän välillä tullaan näkemään tiukka vääntö lohkon kakkossijasta.

Venäjä osoitti paineensietokykyään Espanjaa vastaan ja onnistui maalin tappioasemasta punnertamaan pelin rangaistuspotkukilpailuun. Venäjä voitti lopulta dramaattisten käänteiden jälkeen. Samanlaista yllätystä tuskin on luvassa, kun tappavan tehokas Belgia asettuu vastaan.

Belgia haluaa varmasti antaa myrskyvaroituksen murskaamalla Venäjän. Maalin johtoasemassakin Belgia tuskin ryhtyy jarruttelemaan, vaan ryhtyy verenhimoisesti hakemaan murskavoittoa. Pelaamalla omaa aktiivista ja hyökkävää jalkapalloa ei Belgia anna minkäännäköisiä mahdollisuuksia Venäjälle. Kotiyleisön edessä myös nollapelin pelaaminen ei olisi Belgialta iso yllätys. Peli tullaan pelaamaan Belgian komennossa, joka palloa hallitessaan voi tehdä mitä haluaa kentällä.

Loistotarjous Gutsilta:

Guts tarjoaa rajoitetun ajan 50€ riskittömän vedon uusille asiakkailleen. Jos voitat, saat voitot ilman mitään kierrätysvaatimuksia.

Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin bonuksena. Tässäkin tapauksessa kierrätys on silti hyvin maltillinen!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>