pe 22.03. klo 21:45

Englanti - Tshekki

Englannille helppo kotivoitto

Kolme leijonaa pääsevät irti perjantaina Englannin päänäyttämöllä Wembleyllä. Perjantai-illassa raadeltavaksi astuu Tshekki.

Tshekki on käynyt viime vuodet läpi sukupolvenvaihdosta. 2000-luvun kirkkaimmat tähdet kuten Tomas Rosicky ja Peter Cech löivät maajoukkuenappulat naulaan jokunen vuosi sitten, eikä saappaiden täyttäjät ole pystyneet murtautumaan edeltäjiensä tasolle.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Potentiaalia Tshekistä kyllä löytyy, sillä maan nuorisomaajoukkueet ovat pärjänneet vuosien varrella verrattain hyvin. Nuorisotähdistä ei kuitenkaan ole syntynyt uusia tähtiä. Tällä hetkellä odotukset kohdistuvat mm. Patrik Schickiin ja Jakub Janktoon.

Lyö 50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätystä:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Schick siirtyi hyvän Sampdoria-kauden jälkeen isolla rahalla AS Romaan, mutta kaksi ensimmäistä kautta Italian pääkaupungissa ovat olleet pettymyksiä ja hyökkääjä on jäänyt kauas Sampdoria-kauden maalimääristä. Jankto pelasi niin ikään hyviä kausia alle Udinesessä, mutta siirryttyään Sampdoriaan tahti on hidastunut. Seuraavat vuodet ratkaisevatkin pystyvätkö 23-vuotiaat lupaukset nostamaan Tshekin maajoukkueen tasoa.

Englantia vastaan tshekeillä on muutama paha poissaolo. Maalin suulta sivussa on Sevillan maalivahti Tomas Vaclik. Keskikentältä puolestaan ottelun missaa kokenut Borek Dockal. Tshekin ryhmä ei ole niin laaja, etteikö näiden poissaolo vaikuttaisi joukkueen suorituksiin.

Englannin maajoukkue on niin ikään käynyt läpi sukupolvenvaihdosta. Gareth Southgaten luotsaaman uudistunut joukkue osoitti jo kesällä tason pelaamalla MM-välieriin saakka. Englannin maajoukkueryhmä onkin huomattavasti Tshekkiä laadukkaampi.

Englannin riveistä sivussa ottelusta ovat ainakin Marcus Rashford, Trent Alexander-Arnold, John Stones ja Luke Shaw. Englannin ryhmä on kuitenkin materiaaliltaan niin leveä etteivät nämä loukkaantumiset hetkauta joukkuetta.

Vedonlyöntiyhtiöt antavat ottelussa Tshekin maalille pienen todennäköisyyden. Uhmapelaajat ovatkin tässä asiassa samoilla linjoilla. Englannin vähintään kahden maalin voitto aasialaisella tasoituksella kelpaa hyvin peleille.

Lunasta parhaat tarjoukset:

Riskitön veto 10-100€ otteluun!

Unibet tarjoilee tähänkin matsiin riskitöntä vetoa. Tarjous on erinomainen, sillä voit lyödä jopa 100€ arvoisen riskittömän vedon!

10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Coolbet antaa 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Tämä on loistava tarjous, kun haluat saada pelikassan heti kasvuun.

Speedybet ja veto heti sisään!

Jos et jaksaa säätää rekisteröitymisten ja lippulappusten kanssa, tämä on sinun vaihtoehtosi!

Kaikki vedonlyöntibonukset täältä:

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>