su 08.09. klo 19:00

Romania - Malta

Romanialla on lähes pakkovoiton paikka EM-karsinnoissa!

Romania kohtaa karsintaottelussa Maltan sunnuntaina. Vierasjoukkue on voittanut ainoastaan Färsaaret karsintakamppailuissaan. Romania taistelee F-lohkossa toisesta sijasta yhdessä Ruotsin ja Norjan kanssa, sillä Espanja on selkeä ennakkosuosikki lohkon voittajaksi.

Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen mittelö päättyi selkeästi 0–4 Romanialle. Isäntä tarvitsisi tästä taistelusta voiton, jotta se pystyisi edelleen haastamaan Ruotsin ja Norjan kisapaikasta.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Romanian paras maalintekijä karsinnoissa on ollut Ludogoretsia edustava Claudiu Keseru viidellä osumallaan. Joukkueen hyökkäyskalustosta löytyy ratkasijoita selkeästi Maltaa laajemmalta rintamalta, kun muun muassa nykyään Readingia edustava George Puscas sekä tovi sitten Galatasarayn riveihin siirtynyt Florin Andone hyökkäävät isäntien paidassa.

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Pienenä jalkapallomaana pidetty Malta on pelannut karsinnoissa odotettavasti ja se majailee toiseksi viimeisenä F-lohkossa. Ainoastaan Färsaaret on Maltan alapuolella taulukossa ja sen kustannuksella sunnuntain vierailija on myös napannut tähän saakka ainoan voittonsa karsintataistoissa. Muita lohkon joukkueita vastaan Malta ei ole maalinteossa onnistunut. Omissa on kuitenkin pölissyt, ja tiheään tahtiin, kun palloa on kaivettu nuotasta peräti 12 kertaa Malta-päädyssä.

Sunnuntaina Romanian ainoa tavoite on täydet kolme pistettä. Romanialla on materiaaliedun lisäksi myös selkeä pelillinen etu Maltaan nähden, joka tuskin paremmalleen voi tälläkään kertaa mitään. Kotijoukkue viettänee hyökkäysalueella ja palloa hallussaan pitäen paljon aikaa, mutta virheiden kautta Maltallekin saattaa maalipaikkoja siunaantua. Nostetaan pelivalinnaksi runsasmaalisuus (yli 3.5 maalia), mutta pidetään panostus maltillisena.

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>