su 08.09. klo 21:45

Ruotsi - Norja

Titaanien taisto! Kumpi Pohjoismaista etenee EM-kisoihin?

Ruotsi ja Norja taistelevat paikasta EM-kisoihin sunnuntaina. Ottelu pelataan Tukholmassa Friends Arenalla, joka toimii Ruotsin maajoukkueen kotistadionina. Sunnuntain kohtaaminen on todella mielenkiintoinen, koska lohkokärki Espanja on lähes varma kisajoukkue ja toisesta paikasta keskenään kilpailevat sunnuntaisen otteluparin joukkueet.

Ruotsi kaatoi viimeisimmässä kamppailussaan Färsaaret 4-0 -lukemin. Joukkueella on tähän mennessä 12 maalia tehtynä, mikä ei ollenkaan hassumpi temppu ole. Norja puolestaan isännöi Maltaa edellisessä kamppailussaan ja onnistui kaatamaan vastustajansa loppulukemin 2-0.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Norja ja Ruotsi kohtasivat toisensa viime keväänä pelatussa EM-karsinta -ottelussa. Pitkään tasaisaisena säilyneessä ja 3-3 -tasapeliin päättyneessä kamppailussa maaleja nähtiin runsaasti. Tulevasta ottelusta on vaikeaa ennustaa voittajaa, sillä joukkueet ovat viime aikoina olleet äärimmäisen tasaväkisiä. Ryhmät ovat pelanneet viimeisissä kolmessa keskinäisessä kohtaamisessa tasapelit.

Maaleja saattaa kuitenkin olla luvassa, kun otetaan huomioon se, ettei maaleitta kumpikaan osapuolista näissä karsinnoissa vielä yhdessäkään ottelussa ole jäänyt. Norjalla on tulivoimaa hyökkäyspäässä, mutta sitä löytyy myös ruotsalaisilta. Ruotsin hyökkäyspelaaminen on ainakin tähän saakka karsinnoissa ollut todella vakuuttavaa ja joukkue on viimeistellyt maalipaikoistaan kovalla prosentilla.

Molemmat joukkueista ovat Euroopan tasolla laadukkaita, niillä on kovan kaliiberin hyökkäys ja kokemusta voittamisesta. Puolustuspelaaminen puolestaan ei Ruotsilla, eikä edes norjalaisilla ole järjin loisteliasta ollut. Nostetaan pelivalinnaksi molempien joukkueiden maalinteossa onnistuminen.

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>