ma 09.09. klo 21:45

Unkari - Slovakia

Murskauksen kohteeksi joutunut Slovakia yrittää nousta jaloilleen

EM-karsinnoissa lohkoaan johtava Unkari kohtaa sunnuntaina Slovakian. Vierailija kärsi ruman tappion edellisellä kierroksella. Molempia joukkueita on viime aikoina vaivannut tehottomuus, joten vähämaalista taistelua odotetaan lähtökohdiltaan tasaisessa mittelössä.

Unkari on saalistanut yhdeksän pistettä neljässä pelatussa ottelussa. Viime kierroksella Unkari kärsi ensimmäisen tappion, kun Montenegro haki 2–1-kotivoiton. Unkarin puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla, vaikka pari helppoa virhettä onkin johtanut takaiskuihin.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Hyökkäyspelaamiseen kaivattaisiin lisää tehokkuutta, jotta lohkovoitto, ja sitä myöten jatkopaikka olisi todennäköisempi. Myös Kroatia on kerännyt E-lohkossa yhdeksän pistettä.

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Slovakia kärsi tylyn 0–4-kotitappion Kroatialle edellisessä kamppailussaan, eikä joukkueen viimeistely ollut sen vaatimalla tasolla. Jos Unkari kaipaisi lisätehokkuutta, samaa voi sanoa Slovakiasta. Sunnuntain isäntä on kuitenkin silloin tällöin iskenyt maalin tai kaksi, ja lohkossa piikkipaikalla, mutta vierailla maalihanat ovat olleet todella tukossa.

Oma korkein taso, johon Slovakian potentiaali voisi hyvänä päivänä riittää, on jäänyt todella kauas. Parhaimmillaan slovakialaiset voisivat taistella rinta rinnan pisteistä vaikkapa Kroatiaa vastaan, mutta edellinen kamppailu osoitti selkeän eron joukkueiden välille. Ero ei syntynyt suuresta materiaaliedusta tai paljon paremmista yksilöistä, vaan valovuosia edellä olleesta joukkuepelaamisesta.

Sunnuntain kamppailu on viime aikaisiin esityksiin ja materiaaliin peilaten lähtökohdiltaan todella tasainen, mutta Unkarin saama kotietu asettaa sen pieneen ennakkosuosikin asemaan. Lisäksi Slovakian viimeaikaiset edesottamukset eivät todellakaan vakuuta. Kamppailusta odotetaan vähämaalista taistoa, koska molempien joukkueiden maalihanat ovat olleet enemmän tai vähemmän tukossa. Nostetaan otteluun ainoastaan yksi pelivalinta, molemmat joukkueet eivät onnistu maalinteossa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>