Serie A su 23.01. klo 19:00

Empoli - AS Roma

Yllättääkö hyvällä hyökkäyspotentiaalilla varustettu sarjanousija José Mourinhon miehistön?

Empoli painoi Interin todella tiukille kuluvalla viikolla Italian Cupin ottelussa, jonka se tosin lopulta jatkoajalla hävisi. Esitys oli kuitenkin sarjanousijalta erinomainen, eikä se ole viime aikoina ollut etenkään hyökkäyskolmannelle päästessään lainkaan huono. Empoli on viimeistellyt viiden ottelun otannalla peräti yhdeksän maalia, mikä on erinomainen suoritus sarjanousijalta. AS Roma ei vieläkään vakuuta ja joukkueelle sunnuntai saattaa hyvinkin tuoda lisämurheita.

Empoli on AS Romaa ainoastaan kuusi pistettä perässä, kun mennään sunnuntain otteluun. Kuluvalla viikolla molemmat pelasivat Italian Cupissa, jossa isäntä oli todella lähellä yllättää kakkosmiehistöllään pelanneen pääsarjakärjen Interin. Ottelu päättyi lopulta Interin 3–2-jatkoaikavoittoon lisäajalla syntyneen tasoituksen turvin. José Mourinhon miehistö puolestaan kaatoi Serie B:hen täksi kaudeksi pudonneen Leccen 3–1-numeroin, vaikka etenkään avausjakso ei vakuuttanut.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Roomalaisilla on ollut suuria hankaluuksia pelata ehjiä otteluita, mistä nähtiin osoituksena pari viikkoa sitten 3–4-tappio Juventusta vastaan. Joukkue johti vielä 20 minuuttia ennen loppua kamppailua lukemin 3–1, mutta se onnistui sulamaan. Mourinhon miehistöä on leimannut ylimalkainen pallollinen pelaaminen ja yhtenäisyyden puute.

Uhmapelaajat uskoo, että tammikuussa neljässä ottelussaan peräti kahdeksan maalia päästänyt vierailija on isoissa vaikeuksissa Empolia vastaan. Isännillä on hyviä vaihtoehtoja hyökkäyspäähän esimerkiksi Andrea Pinamontin sekä Patrick Cutronen muodossa ja kelpopelaajia löytyy myös taustoilta. Joukkue on iskenyt mukavasti maaleja viime aikoina heikosta tulostasosta huolimatta ja voitolla se kaventaisi piste-eron AS Romaan ainoastaan kolmeen paunaan.

Isäntien ainoat poissaolijat ovat Fabiano Parisi sekä Nicolas Haas, sillä Mattia Viti palaa pelikieltonsa jälkeen alakertaan. Roman Stephan El Shaarawy palaa kokoonpanoon Chris Smallingin tavoin jatkavat Lorenzo Pellegrini sekä koko kauden poissa ollut Leonardo Spinazzola. Afrikan mestaruuskisojen vuoksi Mourinho joutuu tulemaan toimeen myös ilman Amadou Diawaraa, jonka lisäksi Ebrima Darboe pelaa kyseisissä kisoissa.

Pelivalinnaksi haistellaan kotivoitto tai tasapeli -kohde (tuplamahdollisuus). AS Roma on joukkue, jota vastaan isännillä on sauma yllättää. Mourinhon miehistölle tappio selvälle altavastaajalle ei olisi uusi asia – tällä kaudella esimerkiksi Bologna ja Venezia ovat yllättäneet sen. Joulukuun loppupuolella joukkue puolestaan pelasi tasapelin Sampdoriaa vastaan.

10 euroa pelirahaa