Serie A su 24.04. klo 16:00

Empoli - Napoli

Napoli raapii pisteet vaikka väkisin!

Napolin jahti Serie A:n mestaruudesta jatkuu sunnuntaina Empolin vieraana. Luciano Spallettin suojatit ovat neljä pistettä kärjestä ja edellä on AC Milan sekä Inter, joten ohuelta näyttää Partenopein mestaruussauma, kun viisi kierrosta on jäljellä. Tähän matsiin päästään painamaan kuitenkin vedot Napolille!

Empolilla on nyt 17 peräkkäistä peliä ilman voittoa Serie A:ssa. Eroa putoamisviivaan on kuitenkin 12 pistettä, joten toscanalaiset ovat käytännössä turvassa. Maalinteko on takunnut hiljattain rajusti ja viimeisissä kuudessa pelissä verkkoa on heilutettu vain kahdesti. 17 peräkkäistä voitotonta matsia on epäonnekas saldo, mutta ei peli ole kyllä kulkenut alkuunkaan vuodenvaihteen jälkeen.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Empolilta Lorenzo Tonelli, Nicolas Haas sekä Riccardo Marchizza joutuvat katselemaan kauden loput matsit katsomosta. Kalidou Koulibaly on Napolin riveistä pelikiellossa. Stanislav Lobotka ja Giovanni Di Lorenzo ovat loukkaantuneina ja David Ospinan ja Elif Elmasin kohtalo selviää lähempänä kick-offia.

Napolilla on sunnuntaina pakkovoiton paikka ja vaikka rosterissa on pari isoa poissaoloa, on laatuero silti selkeä. Empolin kausi on vähitellen taputeltu ja motivaatioetua voi jo laskea tässä Napolille. Otetaan lapulle vieraita -1:n aasialaisella tasoituksella eli tasan yhden maalin voitolla veto mitätöityisi.

10 euroa pelirahaa