CS ma 01.08. klo 17:00

ENCE Academy - Apeks Rebels

ENCE Academyllä vastassaan turnauksen heikoin lenkki

Uusi viikko käynnistetään WePlay Academy -liigan parissa. Maanantain myötä otteluputkensa pääsee aloittamaan myös fnatic Rising sekä FURIA Academy, joita ei kumpaakaan nähty liigan avausviikolla. Mukana jatkaa edelleen kaikki edellisviikolta tutut joukkueet, kuten suomalaisjoukkue ENCE Academy sekä Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ NXT.

Maanantain avausottelussa päästäänkin jälleen nauttimaan ENCE Academyn otteista, kun joukkue kohtaa ylivoimaisesti turnauksen heikoimman lenkin Apeks Rebelsin. Norjalaisjoukkue on hävinnyt nyt viisitoista ottelua putkeen eikä loppua näy. Joukkue suorastaan pusketaan ulos serveriltä jokaisessa ottelussa, sillä Apeks Rebelsillä ei ole edes mahdollisuuksia kierroksien puolesta. Joukkue saa keskiarvolta noin seitsemän kierrosvoittoa per ottelu riippumatta vastustajasta. Liigan kovimpia nimiä vastaan Apeks Rebels saa hädin tuskin kahta kierrosta. Umpisurkeaa tekemistä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE Academy on ilmeisesti saanut korjattua joukkueen kohtaamat ongelmat CT-puolilla, mikä näkyi joukkueen otteissa OG Academyä sekä Young Ninjasia vastaan. ENCE Academy viihtyy selvästikin Overpassissa ja Miragessa, joissa joukkue on pelannut kaikki viisi WePlay-liigan otteluaan. Kaksi voittoa, kolme tappiota.

Apekrs Rebels on umpisurkea jkaisessa kartassa. Joukkue on selvästikin halunnut viedä ottelunsa joko Overpassiin tai Vertigoon, joten jos ne kaksi karttaa ovat joukkueen parhaimpia, on vaikea kuvitella, millaista tuhoa ENCE Academy pystyisi tekemään esimerkiksi Miragessa.

10 euroa pelirahaa