CS to 28.07. klo 22:00

ENCE Academy - BIG Academy

Pystyykö ENCE Academy yllättämään yhden WePlayn kärkijoukkueista?

WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös torstaina, kun pelattavia kohteita on löytynyt peräti neljä kappaletta. Suomalaisosaamisesta päästään nauttimaan tänäänkin, sillä ENCE Academy pelaa peräti kaksi ottelua torstain kunniaksi. Joukkue nähdään torstaina iskussa Apeks Rebelsiä sekä BIG Academyä vastaan.

ENCE:n illan toinen ottelu BIG Academyä vastaan alkaa klo: 22:00. Joukkue kohtaa yhden WePlayn kärkijoukkueista paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. ENCE:lle voitto merkitsisi hurjasti, sillä se itseluottamus, mikä ottelun voitosta seuraisi tekisi joukkueelle erittäin paljon. ENCE on täysin kykeneväinen siihen, sillä joukkueen peli OG Academyä vastaan näytti varsinkin teropuolella jopa yllättävän hyvältä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE:n puolelta täysin unessa OG Academyä vastaan pelatussa ottelussa oli joukkueen yksi tasokkaimmista pelaajista – Youssef ‘juissi’ Adam. Juissi on mekaanisesti äärettömän taitava pelaaja, jonka ei todellakaan pitäisi laahata ENCE Academyn häntäpäässä. Juissi oli ottelussa minuksen puolella peräti 14 tapon verran ollen minuksella myös kolmen tapon verran entry-tilastoissa.

BIG Academyn linarissa ei vaikuta enään joukkueen ylivoimaisesti paras pelaaja Nils “k1to” Gruhne, vaan tilalle on napattu nuori saksalaislupaus Tom “skyye” Hagedorn. K1to toi joukkueeseen selvästi lisää firepoweria, joka on nyt menetetty. Skyye ei vastaa taitotasoltaan k1toa. Otteluun lähdetään pelaamaan täysin kertoimia, sillä loistavasti OG Academyä vastaan, ja vasta CT-puolella murtunut ENCE Academy ei ole niin suuri altavastaaja, kuin kertoimet osoittavat.

10 euroa pelirahaa