CS ke 27.07. klo 18:15

ENCE Academy - OG Academy

ENCE:n akatemiajoukkueelle vaikea asettaa odotuksia – vastassa tasokas OG Academy

WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös keskiviikkona. Maanantaina alkaneen liigan parissa ollaan nautittu tähän mennessä komeasta vihreästä matosta, kun kaikki kuusi ottelua ovat palauttaneet voittojen merkeissä. Keskiviikko onkin erittäin mielenkiintoinen päivä, kun vihdoin suomalainen ENCE Academy tekee debyyttinsä. Joukkue kohtaa klo: 18:15 alkavassa ottelussa OG Academyn.

Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla. Kyseessä on siis ENCE Academyn ensimmäinen ottelu, sillä joukkue pistettiin pystyyn vain hieman alle kuukausi sitten. Joukkueessa pelaa alemman tason suomijoukkueista tuttujakin nimiä, joista tunnetuimpina esimerkkeinä on nostettava Henri “HENU” Ylilehto sekä Ville “myltsi” Vilkman.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE:n kokoonpano on rakennettu persoonat sekä kemiat edellä. Roolitus on hoidettu fiksusti, ja linarilla voikin olla valoisa tulevaisuus. On kuitenkin vaikea asettaa joukkueelle kovinkaan isoja odotuksia näin aikaisessa vaiheessa varsinkin, kun akatemialiigassa tulee vastaan jo pitkään yhdessä pelanneita joukkueita, jollainen myös keskiviikon vastus OG Academy on.

OG Academy osallistui ensimmäistä kertaa liigaan edelliskaudella. Joukkue on jatkanut samalla rosterilla, jossa on todella kovia nimiä. Mukana on esimerkiksi SKADE:ssa pelannut Blagoy “Oxygen” Dimitrov sekä Sproutissa loistanut Max “Marix” Kugener. ENCE saa vastaansa erittäin kovan vastuksen, ja kun OG Academylle tarjotaan lähes 1,60 -kerrointa, on se napattava ilomielin lapulle.

10 euroa pelirahaa