CS to 13.10. klo 22:00

ENCE Academy - PROSPECTS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ENCE Academy täysin yliarvostettu! Loistokerrointa PROSPECTS:lle!

WePlay Academy -liiga on vihdoin saatu käyntiin. Mukana on Jimi “Jimpphat” Salon sekä Matias “Banjo” Kivistön lisäksi myös ENCE:n akatemiajoukkue, joka on siis täynnä suomalaisväriä. Viisikko saa torstaina vastaansa ruotsalaisjoukkue PROSPECTS:n klo: 22:00 alkavassa ottelussa. ENCE Academy on altavastaaja, kuten kuuluukin, sillä rosteri ei saanut edellisellä kaudella mitään aikaiseksi, eikä meininki joukkueen keskiviikon ottelussa osoittanut kehitysaskelia.

PROSPECTS on todella potentiaalinen joukkue. Ruotsalaisjoukkue on voittanut viimeiset viisi otteluaan. Voitettuja vastustajia on mm. Astralis Talent (16-2), ECSTATIC (2-0) sekä LDLC (2-1). Joukkue näyttäisi olevan melko kovassa iskussa, ja samaa kieltä puhuu myös joukkueen karttavalikoima.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

PROSPECTS tulee poistamaan Vertigon, Nuken sekä Ancientin. ENCE Academy puolestaan poistaa Overpassin, Infernon ja Dust 2:n, jolloin karttavalinnaksi jäisi Mirage. ENCE:n 17% voittoprosentti kyseisessä kartassa ei imartele.

ENCE Academy on reilusti yliarvostettu, joka näkyy tälläkin kertaa kertoimissa. PROSPECTS:n meno on ollut selvästi tasokkaampaa, jonka vuoksi lapulle napataan joukkueen pienin 2,5 -kierroksen tasoitus lähes 1,70 -kertoimella. Kyllä kelpaa.