CS pe 29.07. klo 20:45

ENCE Academy - Young Ninjas

ENCE Academylle loistokerrointa!

Voitokkaasti edenneen WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös perjantaina. Päivälle on valittuna kolme erittäin maistuvaa vedonlyöntikohdetta, joista päästään nauttimaan koko illan mittaan. Listalla on mm. ENCE Academyn ottelu Young Ninjasia vastaan sekä äärimmäisen kovaa valueta Spirit Academyn toimesta.

Ottelu ENCE Academyn sekä Young Ninjasin välillä starttaa klo: 20:45. Joukkueet kohtaavat paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa, jonka asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. ENCE Academy on pelannut loistavia teropuolia otteluissaan, mutta jo kahdessa kolmesta ottelusta ollut todella suurissa vaikeuksissa CT-puolilla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Young Ninjasin teropuolet eivät onneksi ole niin kovalla tasolla, kuin ENCE:n kohtaamien OG:n sekä BIG Academyn. Mikäli ENCE Academy pystyy pitämään teropuolensa yhtä kovalla tasolla, ja nostamaan tasoaan vain hieman joukkueen CT-puolilla, on voitto jo enemmän kuin mahdollinen.

Young Ninjasin kokoonpanossa on potentiaalia, mutta pyörä ei ole lähtenyt pyörimään välittömästi. ENCE Academy puolestaan näyttää pelaavan loistavasti yhteen CT-puolta lukuun ottamatta, mikä on jo hyvä merkki. Onhan kokoonpanossa valtavasti osaamista ja mekaanista taitoa. Joukkueelle tarjottava yli 2,60 -kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa