CS la 30.07. klo 19:30

ENCE Academy - Young Ninjas

ENCE Academy ja Young Ninjas jälleen vastakkain

Voitokkaasti edenneen WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös lauantaina. Päivälle on valittuna yksi erittäin maistuvaa vedonlyöntikohde, joista päästään nauttimaan illalla. Listalla on perjantain tapaan ENCE Academyn ottelu Young Ninjasia vastaan. Ruotsalaisjoukkue saa varmastikin haluamansa revanssin – kuinka käy?

Ottelu ENCE Academyn sekä Young Ninjasin välillä starttaa klo: 19:30. Joukkueet kohtaavat paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa, jonka asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. ENCE Academy pöllytti ruotsalaisjoukkuetta perjantaina. Kysymys kuuluukin, pystyykö Young Ninjas hoitamaan revanssin?

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE Academy nauttii LAN-buffista. Joukkue pelaa tällä hetkellä bootcampilla valmentajansa kanssa, ja on aivan saletti, että joukkueen pelaajien päässä ei pyöri mikään muu, kuin pelaaminen. ENCE Academy on pelannut loistavasti otteluissaan, ja ainakin perjantain ottelussa Young Ninjasia vastaan, alkoi CT-puolikin jo onnistua.

Young Ninjasin kokoonpanossa on potentiaalia, mutta pyörä ei ole lähtenyt pyörimään välittömästi. ENCE Academy puolestaan näyttää pelaavan loistavasti yhteen varsinkin, mikäli CT-puoli lähtee bootcampin johdosta rullaamaan. Onhan kokoonpanossa valtavasti osaamista ja mekaanista taitoa. Joukkueelle tarjottava yli 2,10 -kerroin kelpaa lapulle mainiosti tälläkin kertaa.

10 euroa pelirahaa