CS ma 05.12. klo 20:30

ENCE - AGO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MAXBET! ENCE:n tasoitukselle aivan järisyttävän kovaa kerrointa!

Maanantain viimeiseen Counter-Strike -mittelöön päästään tykittämään isoa paukkua, kun suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvälinen linari pelaa kenties vuoden viimeistä turnaustaan. ENCE saa CCT North Europe Series 2 -turnauksen pudotuspelien RO16 -kierroksella vastaansa AGO:n. Voitolla puolivälieriin – tappiolla ulos.

AGO ei kovinkaan vahva joukkue ole, joten vaikka ENCE onkin pelannut hieman heikosti kansainvälisellä huipputasolla viime aikoina, ei AGO:sta pitäisi olla haastajaksi. Viimeisen niitin ennakkoasetelmiin sekä AGO:n arkkuun laittaa ottelun karttavalikoima, joka suosii aivan massiivisesti ENCE:ä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

ENCE poistaa oman vakipoistonsa Inferon, kun AGO puolestaan poistaa Nuken. ENCE saa omaksi karttavalinnakseen esimerkiksi Dust 2:n, jossa AGO on voittanut vain 33% pelaamistaan otteluista viimeisen kolmen kuukauden aikana. Puolalaisjoukkue AGO:lla onkin haastava valinta edessään, sillä vaikka tilastojen valossa joukkueen paras kartta Mirage saattaisi olla ilmiselvä valinta, ei se välttämättä kuitenkaan kannata. ENCE on nimittäin äärimmäisen kovatasoinen joukkue Miragessa.

AGO:n toisena vaihtoehtona on Ancient tai Vertigo, joissa molemmissa on kuitenkin todettava ENCE:n perustason olevan sen verran kovalla levelillä, ettei selvästi heikompi, sekä jopa HAVU:lle ja fnatic Risingille hävinnyt AGO pysty ENCE:ä haastamaan.

ENCE

@ENCE
Did someone say playoffs?

Ohh right, we are heading straight to CCT North Europe Series 2 playoffs tomorrow, stay tuned 🧡

#EZ4ENCE #CCTNEU @cctour_gg