CS su 01.05. klo 20:30

ENCE - Astralis

ENCE liikaa Spinxin varassa – Astraliksen viisikko vahvistuu

BLAST Premier Showdown -turnauksen finaalit pelataan tänään, sunnuntaina 1. päivä toukokuuta. Mikäs sen parempi tapa viettää vappua, kun katsella huippuluokan Counter Strikeä! Suomalaisväriäkin on finaaleihin saatu, kun toisena joukkueena tiensä turnauksen merkittävimpään otteluun selvitti ENCE. Kyseessä on kansainvälisen kokoonpanon omaava suomalaisorganisaatio, jossa tosin edelleen vaikuttaa suomalainen valmentaja Eetu “sAw” Saha.

ENCE saa finaalissa vastaansa tanskalaisjoukkue Astraliksen. Joukkueet kohtaavat klo: 20:30 alkavassa ottelussa, mistä voittajalle jaetaan siis turnauksen ainut paikka BLAST:n tulevasta Spring Finals -eventistä, mikä pelataan Portugalissa muutaman kuukauden kuluttua. Kerroinasettelu otteluun on todella tasainen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Astralis on näyttänyt joukkueista ehkä hieman vahvemmalta, ja joukkueen karttavalikoimakin sopii itseasiassa loistavasti ENCE:ä vastaan. Astralis on ollut todella kovassa iskussa valikoiman avoimimmissa kartoissa, mitkä mahdollistavat joukkueen vahvojen lurk-pelaajien vapaan pelitavan.

ENCE poistaa vakipoistonsa Infernon, kun Astalis puolestaan poistaa todennäköisesti Dust 2:n. ENCE saa valittua omaksi kartakseen Vertigon, mikä on tilastollisesti tanskalaisjoukkueen heikoin kartta. Astralis puolestaan valitsee varmastikin Overpassin, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin luikahtaa molempien suosima Ancient. Myös Nuke on potentiaalinen valinta kolmanneksi kartaksi.

Tasainen ottelu on todellakin luvassa, mutta silti karttaoveri ei houkuttele. Astralis voi nimittäin hyvänä päivänä napata voiton myös ENCE:n karttavalinnassa, joka on historiallisesti ollut myös Astralikselle erinomainen kartta. Pinnacle tarjoaa loistavaa kerrointa tanskalaisjoukkueelle, joka hyödynnetään ilomielin, ottaen huomioon kuinka kovasti ENCE:n suoritukset ovat Lotan “Spinx” Giladin varassa.

10 euroa pelirahaa