CS ke 16.11. klo 20:00

ENCE - BIG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EZ4ENCE! Loistokerrointa heikkoa BIG:ä vastaan!

Elisa Masters Espoo -huipputurnaus käynnistyy keskiviikkona. Molemmat lohkot pelataan päivässä paras yhdestä -formaatilla, ja parhaat etenevät pudotuspeleihin. Mukana turnauksessa on kaksitoista joukkuetta eli kuusi per lohko. Molemmista lohkoista jatkoon etenee kolme joukkuetta. Lohkoykköset suoraan välieriin, ja muut puolivälieriin. Palkintopotissa on 200 000 dollaria, ja paikka ensi vuoden IEM Katowice -turnauksessa.

Suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvälinen linari on yksi Elisa Masters -turnauksen ennakkosuosikeista. Joukkue on selvästi turnauksen parhaimmistoa fnaticin ohella. ENCE pelasi loistavasti Majoreilla, ja hävisi vasta turnauksen Legend Stagen viimeisellä kierroksella MOUZ:lle jääden täten ulos pudotuspeleistä. ENCE kohtaa saksalaisjoukkue BIG:n keskiviikon viimeisessä ottelussaan.

BIG on pahasti siipirikkoinen, kun Florian “syrsoN” Rische sairastui koronavirukseen Majoreiden jälkeen. Joukkue on siis ilman parasta pelaajaansa ja ilman AWP-pelaajaa Elisa Masters -turnauksessa, mikä ei ainakaan ENCE:ä vastaan ole helpottava tekijä, sillä vastassa on äärimmäisen kovatasoinen Alvaro “SunPayus” Garcia.

ENCE:n kerroin kelpaa otteluun mainiosti. Joukkueen suoritustaso on muutenkin selvästi BIG:ä korkeammalla, ja nyt kun BIG on ilman parasta pelaajaansa, ei ENCE:n voitolle pitäisi olla esteitä.

ENCE

@ENCE
Elisa Masters Espoo starts tomorrow with the group games

🆚 @HAVUgaming
🕦 Wednesday 11:30 CET

🆚 @GamerLegion
🕐 Wednesday 13:00 CET

🆚 @sproutGG
🕓 Wednesday 16:00 CET

🆚 @HEET_Gaming
🕠 Wednesday 17:30 CET

🆚 @BIGCLANgg
🕖 Wednesday 19:00 CET

#EZ4ENCE #ElisaMasters