CS su 05.06. klo 19:00

ENCE - Cloud9

IEM Dallasin finaalissa huippukerroin tarjolla! ENCE:lle ensimmäinen turnausvoitto?

IEM Dallas on finaalia vaille taputeltu. Finaaliin tiensä selvittivät Janusz “Snax” Pogorzelskia varapelaajanaan turnauksessa käyttävä ENCE sekä Cloud9. Finaali pelataan tällä kertaa paras viidestä -formaatilla, mikä tarkoittaa karttavalintojen puolesta sitä, että molemmat joukkueet saavat yhden poiston, jonka jälkeen joukkueet valitsevat vuorotellen karttoja.

ENCE:n karttavalikoima on hieman laajempi, kuin C9:n. Vaikka ENCE pelaakin varapelaajan kanssa, on selvää, ettei se vaikuta ENCE:n peliin kovinkaan negatiivisesti. Marco “Snappi” Pfeiffer callaa hyvin vapaasti, ja kun ottaa huomioon, että Lotan “Spinx” Giladin rooli utilityn käytön puolesta on muutenkin todella pieni, ei Snaxin ole tarvinnut opetella kaikkia ENCE:n taktiikoita.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Snax on numeroiden puolesta pysynyt melko hyvin Spinxin tahdissa, mikä oli tietysti koko turnauksen suurin yllätys. Viimeksi vuosia sitten huipputasolla pelannut Snax osaa edelleen ampua. Spinxin rooli on sopinut todella hyvin Snaxille.

Ottelun kartoista Dust 2, Ancient ja Vertigo menee allekirjoittaneen papereissa ENCE:lle. Joukkueelle tarjotaan tällöin rehellistä ylikerrointa varsinkin, kun ottaa huomioon, että joukkueella ei ole mitään hävittävää. Cloud9 on yksittäisten tähtipelaajien suoritusten varassa, kun ENCE puolestaan pystyy luottamaan koko viisikkoon sekä Snappin rakentamaan systeemiin.

10 euroa pelirahaa