CS ti 06.12. klo 20:30

ENCE - Endpoint

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on tarjolla isoa fisua! Endpointin kertoimet aivan järjettömän korkealla ENCE:ä vastaan!

ENCE ja Endpoint asettuvat vastakkain CCT North Europe Series 2 -turnauksen puolivälierissä. Joukkueiden välinen ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla, ja se alkaa klo: 20:30. Endpoint on aivan järjettömän suuri altavastaaja, sillä joukkueen kertoimia ei voi perustalla yksinkertaisesti millään. ENCE on ollut suurissa vaikeuksissa viime aikoina, eikä joukkueen erittäin tiukka voitto puolalaisjoukkue AGO:sta nostanut odotuksia.

Endpoint on joukkue, joka suorittaa erittäin hyvin muutamassa kartassa. Seitsemän kartan joukkueena tunnettu Endpoint on veivannut kokoonpanoaan edestakaisin jo todella kauan, eikä vakituista viisikkoa löydy. Neljän core on nyt kuitenkin kasassa, ja ollut itseasiassa jo melko pitkään.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

ENCE tulee poistamaan vakipoistonsa Infernon, sillä Endpoint poistaa varmastikin ENCE:n toisen heikon kartan Overpassin. OP ei nimittäin luonnistu Endpointilta sitten alkuunkaan. ENCE saa itselleen esimerkiksi Nuken, kun Endpoint puolestaan saa valittua itselleen esimerkiksi Ancientin. Ancientissa ENCE on pelannut melko huonosti, kun Endpoint on saanut viimeisen kolmen kuukauden aikana rakennettua kyseiseen karttaan 67% voittoprosentin ja todella vakutuuttavan 47% T-puolen voittoprosentin.

ENCE pelaa vuoden viimeistä turnaustaan, ja kyseessä ei ole iso turnaus. Kuten AGO:a vastaan nähtiin, käyttää ENCE turnauksen melko varmasti heikkojen karttojen harjoitteluun, sillä ENCE:n vakipoisto Inferno oli AGO:n karttavalinta edellisessä ottelussa ENCE:n poistaessa Miragen.

ENCE

@ENCE
100% winrate on Inferno btw 😏

ggwp @AGOesports_ 👏 Quarter-finals tomorrow!

#EZ4ENCE #CCTNEU