ti 04.05. klo 10:00

ENCE - EPG Family

Umpisurkeasti pelannut ENCE pulassa EPG Familya vastaan?

Spring Sweet Spring 1 -turnauksen pudotuspelit jatkuvat puolivälieräotteluilla tiistaina. Päivän ensimmäisessä ottelussa suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvälinen kokoonpano saa vastaansa venäläisjoukkue EPG Familyn. Ottelu alkaa klo: 10:00, joten kaikkein myöhäsimmät kukkujat joutuvat todennäköisesti virittämään herätyskellot ottelua varten.

Paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa lohkovaiheesta pudotuspeleihin selviytyneen EPG Familyn ennakkoasetelmat näyttävät erittäin hyvältä. Joukkueen peli on kulkenut loistavasti, ja venäläiskokoonpano onkin tällä hetkellä hurjassa 9 ottelun voittoputkessa, jonka aikana joukkue ei ole hävinnyt karttaakaan pelatuissa otteluissa. Venäläisjoukkue on pistänyt todella kovan vaihteen silmään, sillä joukkueen vastustajat voittoputken aikana eivät ole olleet helppoja, kun seasta löytyy mm. SKADE:n, Extra Saltin sekä Sproutin kaltaisia vastustajia.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Venäläisjoukkueen vastustajaksi suoraan turnaukseen kutsutun ENCE:n tie ei ole ollut yhtä lailla ruusuilla tanssimista. Joukkue on viimeisestä kymmenestä ottelusta voittanut vain viisi ottelua, ja häviöitä on kirjattu tilille erittäin alhaisen tason joukkueita vastaan. ENCE:n kalibeerilla varustetun joukkueen pitäisi pelata huippujoukkueiden parissa, mutta nyt joukkue on juuttunut alemman tason otteluihin, joista ei voittoja satele.

Karttavalikoiman puolesta roposet sataa jälleen EPG Familyn laariin. ENCE:n ainoa kelvollinen kartta on ollut Nuke, jossa EPG Family on viime aikoina kunnostaunut toden teolla. EPG Family on napannut voittoja kyseisessä kartassa kovatasoisia joukkueita vastaan, joten ENCE:n kelvollinen 60% voittoprosentti tuskin joukkuetta säikäyttää. Kaikissa muissa kartoissa venäläisjoukkueen pitäisi olla selvä ennakkosuosikki puhumattakaan joukkueen omastsa karttavalinnastas Dust 2:sta, jossa joukkue on pelannut 25 ottelua viimeisen kolmen kuukauden aikana voittaen niistä peräti 80%. Mainittakoon myös, että joukkue on kyseisessä kartassa kahdeksan ottelun voittoputkessa.

Yllä Viktor ’Lack1’ Boldyrevin taidonnäyte maanantain ottelussa SKADE:a vastaan.