CS to 23.06. klo 16:00

ENCE - Eternal Fire

ENCE suvereeni ennakkosuosikki Eternal Fireä vastaan

Suomalaisorganisaatio ENCE saa torstain Roobet Cupin ottelussaan vastaansa turkkilaisjoukkue Eternal Firen. Ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. ENCE on ylivoimainen ennakkosuosikki otteluun ollessaan selvästi parempi joukkue. ENCE:n karttavalikoima on myös niin vahva, ettei Eternal Firen mahdollisuudet näytä kovinkaan vahvoilta.

ENCE tulee poistamaan vakipoistonsa Infernon. Eternal Fire poistaa puolestaan Ancientin, jolloin ENCE saa omaksi karttavalinnakseen esimerkiksi Miragen tai Nuken. Miragessa EF on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana vain kolme ottelua, mistä on tarttunut yksi voitto. Nukessa ENCE on puolestaan niin vahva kartan T-puolella, että EF:n on hyvin hankala lähteä rakentamaan ottelua, vaikka pääsisikin aloittamaan CT-puolella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

ENCE:n taso on pysynyt läpi vuoden tajuttoman kovana. Joukkue koki ensimmäiset yllättävät tappiot vasta edellisviikolla, kun joukkue hävisi vahvasta honeymoon-jaksosta nauttivalle OG:lle sekä parannuksen tehneelle Vitalitylle. Kyseisissä otteluissa ei ollut mitään häpeämisen arvoista, vaan ENCE:n voittaneet joukkueet pelasivat todella hyvin.

Marco “Snappi” Pfeifferin joukot nappaavat tänään rutiininomaisen voiton, ja toivotaan vetojen kannalta, että EF ei pysty hoitamaan omaa karttavalintaansa. EF valinnee Overpassin, missä ENCE:n voittoprosentit ovat heikot. Kyseisessä kartassa ENCE on kuitenkin pelannut todella tiukkoja otteluita ja selvästi parempia vastustajia vastaan. Eternal Firellä ei yksinkertaisesti riitä.

10 euroa pelirahaa