CS su 10.04. klo 18:00

ENCE - FaZe

Pro Leaguen finaalissa vastakkain ENCE ja FaZe! – riittääkö Snappin sotureilla?

ESL Pro Leaguen finaali pelataan tänään, sunnuntaina klo: 18:00 alkaen. Suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvälinen linari saa finaalissa vastaansa FURIA:n välierässä päihittäneen FaZen. Ottelu pelataan muista poiketen paras viidestä -formaatilla.

ENCE on pelannut turnauksessa loistavasti. Joukkue pelasi turnauksen kovatasoisimmassa lohkossa – B-lohkossa, jossa joukkueen kanssa kilpaili molemmat välieräjengit FURIA ja FaZe sekä Vitality, Sprout ja Outsiders (Virtus.pro). ENCE voitti omassa lohkossaan kaikki muut paitsi FURIA:n ja eteni täten brassijoukkueen ja FaZe:n kanssa pudotuspeleihin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

FaZe on aloittanut uuden rosterinsa kanssa räväkästi. Joukkue pelasi IEM Katowicen finaalissa G2:sta vastaan paras viidestä -formaatilla pelatun ottelun voittaen sen lopulta lukemin 3-0. Kaikki kartat olivat kuitenkin äärimmäisen tiukkoja, ja loppuivat joko jatkoajalla tai 30 kierroksen jälkeen.

Vihjeen hot take tuleekin tässä. FaZe on yliarvostettu. Vaikka joukkue onkin äärimmäisen tulivoimainen, ja vahvasti suorittava viisikko, ei joukkueen esitykset kahdesta perättäisestä finaalipaikasta huolimatta ole olleet erikoisia. Katowicen finaalissakin ottelu käytännössä annettiin FaZe:lle, kun G2:n tähtipelaaja Nikola “NiKo” Kovač suoraan sanottuna tilttasi läpi ottelun, ja jakeli first pickejä FaZen puolelle ostaen aina AWP:n kun mahdollista. NiKo sanoi itsekin hävinneensä ottelun G2:lle.

G2 on kova joukkue eikä kyseinen ottelu vielä tee FaZe:sta yliarvostettua. Kuitenkin joukkueen pelejä katsoneena, on helppo sanoa, että tällä hetkellä joukkue voittaa otteluita pelkästään yksilötaidon avulla. Esimerkiksi ENCE:n otteluihin verrattuna, on FaZe:n tekemät asiat äärimmäisen yksinkertaisia, ja niistä puuttuu moniulotteisuus. ENCE tekee jatkuvia tahdinmuutoksia, nopeita strategioita, ja pitää pelinsä arvaamattomana. Tämän takia ENCE:ltä on nähty todella kovia aloituksia joukkueen pelaamiissa kartoissa.

Marco “Snappi” Pfeifferin ENCE:en on täten kova luotto tänään. Joukkue on loistanut viime aikoina Nukessa, Dust 2:ssa, Miragessa sekä Ancientissa. Paras viidestä -formaatilla pelattavassa ottelussa joukkue tulee pelaamaan jokaista näistä kartoista. ENCE:n vakipoisto on Inferno, mikä sattuu olemaan FaZe:n paras kartta ylivoimaisesti. Uskomaton matsi luvassa, ja loistava mahdollisuus erittäin energiselle ENCE:lle, mikäli joukkue tekee valmistautumisen huolella.

10 euroa pelirahaa