CS ti 26.10. klo 20:00

ENCE - FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

#EZ4ENCE! Joukkue uskomattomassa vireessä historian suurimmassa turnauksessa

PGL Major Stockholm -turnauksen ensimmäinen päivä on ollut menestys. Ensimmäisenä päivänä jokainen joukkue pelaa kaksi ottelua, joten juuri loppuneiden ensimmäisten otteluiden jälkeen on vihdoin saatu laskettua toisen kierroksen ottelut, jotka näyttävät erittäin mielenkiintoisilta.

Suomalaisorganisaatio ENCE kohtaa toisen kierroksen ottelussaan FaZe:n. Molemmat joukkueet voittivat omat ottelunsa, ja ovat täten 1-0 -tilanteessa turnauksessa. Majoreille tuttuun tyyliin Legends Stagelle päästäkseen täytyy voittaa kolme ottelua.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

ENCE lähtee kertoimien valossa pienoisena altavastaajana FaZea vastaan, jonka ansiosta joukkueen kertoimet ovat loistavat illan otteluun. ENCE on pelannut aivan mainiosti ja on ehdottomasti yksi Challenger Stagen ennakkosuosikeista. Joukkue voitti ensimmäisessä ottelussaan GODSENT:n dominoiden kaikkia ase-eriä. Myös turnausta ennen ENCE:n formi oli todella hyvä, ja onkin loistavaa nähdä joukkueen pystyvän pitämään formia yllä myös historian suurimmassa CS:GO-turnauksessa.

ENCE saa otteluun loistavan kartan. FaZe poistaa Vertigon ja Nuken, kun ENCE puolestaan poistaa varmastikin Infernon sekä Overpassin, jolloin pelattava kartta valitaan Dust 2:n, Miragen sekä Ancientin joukosta. Kaikki edellä mainitut kartat sopivat loistavasti ENCE:lle, jolla on kaikissa kolmessa kartassa mainio formi päällä.