CS ti 28.06. klo 16:00

ENCE - FaZe

Maailman parhaat joukkueet kohtaavat!

Tiistaina nähdään todellinen titaanien taisto Counter Strike -kentillä, kun maailman kolmanneksi paras joukkue ENCE sekä maailman paras joukkue FaZe asettuvat vastakkain Roobet Cupin puolivälierissä. Ottelu starttaa klo: 16:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Nappaako ENCE kolmannen perättäisen voittonsa vaikeroivasta FaZesta, vai palaako Finn “karrigan” Andersenin soturit vihdoin raiteilleen?

FaZe on ollut todellisissa ongelmissa Major-voittonsa jälkeen. Todella tiukka turnauskalenteri ei ole antanut joukkueelle aikaa levätä ja nauttia voitosta, vaan heti Majoreiden jälkeen lähdettiin todella tiukasti aikataulutetulle turnauskiertueelle, minkä aikana lennettiin Atlantinkin yli muutamaan otteeseen. FaZe ei ole ehtinyt harjoitella eikä muuttaa pelisysteemiään, ja joukkueen pelikirja onkin vahvasti ENCE:n sekä muiden joukkueiden tiedossa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE on Marco “Snappi” Pfeifferin ja Eetu “sAw” Sahan johdolla äärimmäisen hyvin johdettu. Snappi on loistava IGL etenkin online-otteluissa, missä ei tule yleisön antamaa painetta sekä muita LAN-efektejä käyttöön. Kun karrigan loistaa täpötäydellä stadionilla, on Snappi onlinen kuningas.

ENCE:n karttavalikoima sopii loistavasti FaZea vastaan. Joukkueen pitäisi ehdottomasti pystyä hoitamaan ottelusta voitto, sillä FaZen tiukan turnausrytmin sekä joukkueen Major-voiton myötä FaZen taso on tippunut. ENCE metsästää edelleenkin joukkueen ensimmäistä turnausvoittoa, mikä voi hyvinkin tulla juurikin Roobet Cupista.

10 euroa pelirahaa