CS la 04.06. klo 19:00

ENCE - FURIA

ENCE finaaliin?

IEM Dallas jatkuu lauantaina välierien merkeissä. Listalla on kaksi huipputasokasta välierää, joiden päätteeksi selvitetään, mitkä kaksi joukkuetta selvittää tiensä sunnuntaina pelattavaan BO5-finaaliin. Päivän ensimmäisessä välierässä vastakkain asettuu ENCE sekä FURIA, ja ottelu alkaakin Suomen aikaa jo klo: 19:00.

ENCE pelaa turnauksessa varapelaajan voimin, kun joukkueen tähtipelaaja Lotan “Spinx” Giladi ei saanut viisumiaan voimaan tarpeeksi aikaisin. Spinxiä on turnauksessa korvannut puolalaislegenda Janusz “Snax” Pogorzelski. Snax on pelannut todella hyvällä tasolla, ja on kieltämättä todistanut pystyvänsä pelaamaan vielä huipputasolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

ENCE:n joukkuekemia Snaxin kanssa on huipussaan. Snax sopii jo kaksi puolalaispelaajaa sisältävään linariin, kuin nenä päähän. Pojilla näyttää olevan loistomeno niin serverillä, kuin sen ulkopuolellakin. Kun ENCE:llä ei ole ollenkaan suorituspaineita stand-in:n kanssa, pelaa joukkue vapautuneemmin ja ilman rajoitteita. Sama efekti johti FaZe:n voittoon Katowicessa.

ENCE poistaa ottelussa Infernon. FURIA poistaa Dust 2:n, jolloin ENCE voi valita omaksi kartakseen Nuken, missä Snax istuu todella hyvin Spinxin rooliin. Ennen turnausta ainakin allekirjoittanut kuvitteli ENCE:n rämpivän esimerkiksi Ancientissa sekä Vertigossa, missä Spinxin rooli ja impacti ovat valtaisia. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan Snax nappasi Spinxin roolin haltuunsa, ja Marco “Snappi” Pfeiffer on callannut loistavia puoliskoja. ENCE näyttää todella vahvalta eikä FURIA varmastikaan pysty ENCE:n finaalirunia estämään, kun joukkue on selvästi perässä karttavalikoiman suhteen.

10 euroa pelirahaa