CS ti 10.05. klo 19:15

ENCE - G2

ENCE vs G2! – G2:n vähäiset pelimäärät joukkueen etuna

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäinen ottelupäivä on paketissa. Avauskierroksien onnistujina voidaan pitää ENCE:ä, G2:ta, Vitalityä sekä forZea, jotka ovat tiistaihin lähdettäessä kaikki 2-0 -tilanteessa. Pettymyksiä kokeneina joukkueina on esille ehdottomasti nostettava Liquid, joka hävisi molemmat ottelunsa, ja on täten eliminaatiovaarassa tiistain otteluunsa lähdettäessä.

Suomalaisittain tiistain mielenkiintoisin ottelu pelataan ehdottomasti klo: 19:15 alkaen, kun Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 saa vastaansa ENCE:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä molemmat joukkueet ovat turnauksessa 2-0 -tilanteessa, ja ovat täten voiton päässä Legends-paikasta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kerroinasettelu on todella tasainen. G2:lle tarjotaan hieman yli kahden kerrointa, mikä on yksinkertaisesti pakko hyödyntää ENCE:n kovasta vireestä huolimatta. ENCE on nimittäin pelannut suuria ottelumääriä viime aikoina, ja G2:n on äärimmäisen helppo ennustaa tulevan ottelun kartat. ENCE poistaa Ancientin, kun G2 puolestaan poistaa Overpassin. ENCE valitsee lähes satasen varmuudella omaksi kartakseen Nuken, missä ENCE on voittanut viimeisestä viidestätoista ottelusta peräti kolmetoista ottelua. Ancient on toinen ENCE:n mahdollinen karttavalikoima.

G2 saa valittua otteluun esimerkiksi Dust 2:n, missä joukkueen vire on ollut todella kova. Kolmanneksi kartaksi jäänee Mirage tai Vertigo. Ottelussa nähdään loistavat kartat G2:lle, ja kun ottaa huomioon joukkueen vähäiset pelimäärät, saa G2 antistratattua ENCE:n selvästi vahvemmin, kuin ENCE G2:n.

10 euroa pelirahaa