CS ti 26.10. klo 12:15

ENCE - GODSENT

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ENCE:n matka majoreilla alkaa – vastassa brassijoukkue GODSENT

PGL Major Stockholm -turnauksen avauspäivän toisessa otteluslotissa nähdään suomalaisväriä, kun Joonas “doto” Forssin edustama suomalaisorganisaatio ENCE saa vastaansa brassijoukkue GODSENT:n. Ottelu alkaa klo: 12:15 ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. ENCE on kertoimien valossa todella suuri ennakkosuosikki otteluun, sillä moni aliarvioi GODSENT:n yllätyskyvyn.

ENCE on kieltämättä ollut todella vaarallinen viime aikoina, ja joukkueen peak korkeimmalle tasolleen tapahtui täysin oikeaan aikaan. Marco “Snappi” Pfeiffer on saanut luotsattua ENCE:stä todella kilpailukykyisen hevosen, joka voi hyvinkin nousta turnauksen Legends-vaiheeseen kilpailemaan paikasta pudotuspeleissä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ottelu GODSENT:ä vastaan ei kuitenkaan ole yhtä helppo, kuin kertoimet antavat osoittaa. GODSENT on todistanut olevansa hyvin kilpailullinen joukkue voittamalla peräti 71% viimeisen kolmen kuukauden aikana pelaamistaan otteluista. GODSENT on toki pelannut heikompia vastustajia vastaan, mutta on silti mainittava, että joukkueen formi on vakuuttava varsinkin, kun ottaa huomioon joukkueen voitot Liquidista sekä Evil Geniusesista.

GODSENT on loistanut etenkin Nukessa, Vertigossa sekä Infernossa, joista ainakin jälkimmäiset ENCE:n on poistettava. Kun GODSENT haluaa varmastikin eroon Dust 2:sta, Overpassista sekä Ancientista, on aamupäivän pelattavana karttana joko Mirage tai Nuke, mitkä ovat voittoprosenttien sekä formin perusteelal hyvin tasaisia karttoja. GODSENT pystyy varmasti haastamaan ENCE:n näissä kartoissa, jonka vuoksi lapulle ladotaan 26,5 kierroksen ylittymistä.

ENCE:n matkaa majoreille voi seurata joukkueen “Behind the Scenes” -sarjasta.